Розглянуто Некомпетентність//Танджиро Камадо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Танджиро Камадо
  2. Особистий нікнейм:Павло Набанов
  3. Суть скарги:Вітаю шановний Га/ЗГА Переглядаючи форум я замічаю що була подана на нас скарга, переглянувши скаргу я замітив що половина покарань там не є серйозними щоб тягнуло на масові порушення. Там були такі покарання як Нонрп драйв,Нон рп,Мг і я не розумію як Адміністратор з НонРп імʼям розглянув цю скаргу🤷‍♂️ Саме головне що він її розглядав більше 12 годин і всеодно видав покарання! Давайте перенесемось на 02 сервер і глянемо за що там не видали Догану Тиць Як ми можемо побачити вони не вважають скарги Дм Кар/ДМ Сильним порушенням, повертаємось до моєї скарги де є покарання ще слабші такі як як Нон рп/НонРпДрайв/МГ/Дм кар, але даний адміністратор вважає що це є дуже дуже серйозні порушення щоб за них давати догану! Переглянувши правила проекту там є прописаний прекрасний пункт
  4. За що клан може отримати догану?
    1. Більше 10+ скарг на форумі (скарги на NonRP Drive, MG тощо, можуть не братись до уваги. Якщо так думати якщо я напишу на якийсь клан 10 скарг з нонрп драйв/Мг/Нон рп то їм дадуть догану? Попрошу перерозгяд скарги Більш компетентним адміністратором або хочаб адміном у якого рп нік, бо я ніколи не бачив що є люди з імʼям Таджимо і фамілія Камаро також як мені відомо то ця людина раніше перебувала у клані який мав війну з нами і цей гравець подавав багато скарг на нас щоб ми могли отримати догану..
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга
  6. Дата походження:31.07

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Детально передивившись скарги на Ваш клан можу зазначити, що Ви маєте рацію про те, що деякі порушення, які були прикріплені до скарги не є критичними та можуть не розглядатись за для приймання правила про 10+ скарг на клан. Але догана не буде анульована, і я можу сказати чому. Після написання скарги в той же день на Ваших гравців були ще написані скарги, які не були додані до скарги через яку Ви пишете оскарження. В такому моменті можемо прийняти їх до уваги і тоді буде 10+ скарг на Ваш клан, за які відповідно клан і отримав догану. З приваду самої скарги то там з грубих порушень є 8 скарг, 2 з них можемо не взяти до уваги. З адміністратором буде проведена бесіда про уважність у розгляді скарг.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі