Павло Набанов 🧏🏽♂️
L.Nabanov
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 691
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Танджиро Камадо
- Особистий нікнейм:Павло Набанов
- Суть скарги:Вітаю шановний Га/ЗГА Переглядаючи форум я замічаю що була подана на нас скарга, переглянувши скаргу я замітив що половина покарань там не є серйозними щоб тягнуло на масові порушення. Там були такі покарання як Нонрп драйв,Нон рп,Мг і я не розумію як Адміністратор з НонРп імʼям розглянув цю скаргу🤷♂️ Саме головне що він її розглядав більше 12 годин і всеодно видав покарання! Давайте перенесемось на 02 сервер і глянемо за що там не видали Догану Тиць Як ми можемо побачити вони не вважають скарги Дм Кар/ДМ Сильним порушенням, повертаємось до моєї скарги де є покарання ще слабші такі як як Нон рп/НонРпДрайв/МГ/Дм кар, але даний адміністратор вважає що це є дуже дуже серйозні порушення щоб за них давати догану! Переглянувши правила проекту там є прописаний прекрасний пункт
- За що клан може отримати догану?
1. Більше 10+ скарг на форумі (скарги на NonRP Drive, MG тощо, можуть не братись до уваги. Якщо так думати якщо я напишу на якийсь клан 10 скарг з нонрп драйв/Мг/Нон рп то їм дадуть догану? Попрошу перерозгяд скарги Більш компетентним адміністратором або хочаб адміном у якого рп нік, бо я ніколи не бачив що є люди з імʼям Таджимо і фамілія Камаро також як мені відомо то ця людина раніше перебувала у клані який мав війну з нами і цей гравець подавав багато скарг на нас щоб ми могли отримати догану.. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга
- Дата походження:31.07
Останнє редагування: