Відмовлено Некомпетентність адміністратора| Валерія Калашнікова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора : Валерія Калашнікова
Особистий нікнейм: Психо Астрид
Суть скарги: данний адміністратор відкинул мене , як модератора та мого соклановця за DM GZ , по перше вона видала максимальне покарання , але ми знаємо , що видається 60 хвилин . Друге , адміністратор сказав , що вона побачила як ми вбили людей на заправці , але не було такого , що ми когось вбивали на заправці. Я передивилась весь свій відкат касаємо нашої перестрілки за увесь цей час і не разу не було ніякого ДМ ЗЗ саме на заправці. Або якщо адміністратор десь це побачив і як він сказав видав покарання по кіл чату, то чомусь вона не побачила , як за весь цей час інші гравці робили RK. Я вважаю , що коли адміністратори не бачать повної ситуації , то вони не повині видавати покарання. В мене є докази всіє ситуації , а також я хочу , щоб Старша адміністрація перевірила докази у даного адміністратора . А також будь ласка краще навчайте своїх адміністраторів , щоб не було більше таких некомпетентних ситуацій.
Докази(скріншот/відео):тик
Дата:19.06.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Адміністратор видав покарання правильно, покарання не за лікарню про яку ви подумали. А покарання було на заправці як їхати у Дніпро. Ви перші відкрили вогонь по людям із клану FOX та Mansory. Так як у вас немає війни кланів, ви отримали покарання за DM GZ.

Відмовлено!

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі