Розглянуто Некомпетентність адміністратора | Видання покарання на холодний розсуд| Неуважність| Валерія Калашнікова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

pollyllion

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
1
Реакції
2
Бали
3
Нікнейм адміністратора: Валерія Калашнікова
Особистий нікнейм:Психо Астрид
Суть скарги: Цей адміністратор є некомпетентним у своїй роботі. Він не бачачи всієї ситуації, видає покарання по максималці. А тепер розповім як це було спочатку, щоб адміністратор трохи вникав у суть усієї ситуації, а не вирішував відкидати гравців лише через один момент. Дані гравці здійснювали РК 4 рази, вони нас спровокували ще на території страйку і почали по нас стріляти, наступні рази вони приїжджали на місце з метою помститися нам, а ми знаємо, як це називається. І в моменті, коли даний гравець почав плакати адміністрації, що його бідного вбивають, адміністратор Валерія Калашнікова почала спікати за ним. І в тій ситуації вони знову повертаються на місце смерті на тому самому автомобілі, запитайте «навіщо?» , відповідь проста , щоб помститися . Якби він не хотів, щоб Уго вбивали, він би не повертався на те саме місце. Даний адміністратор не бачачи повної ситуації виїдає нам покарання, хоча ми знаємо, що нас було четверо людей, і ДМ вважається від 3-х нанесених уронів, а якщо, як мені сказав адміністратор, він дивився за гравцем із самого початку, то він повинен був помітити всю цю ситуацію. Але вона вирішила видавати покарання, не думаючи про наслідки. Вона сказала, що видала покарання по кілчату, що вже є не правильним, не розуміючи всієї ситуації, що між нами відбувалося, адміністратор на холодний розсуд нас карає. Ну якщо вже адміністратор видає покарання по кілчату, то чому вона не помітила РК, яке вони робили вчетверте? Я вважаю, що цей адміністратор не є компетентним у своїй роботі.
Докази(скріншот/відео): Дата:19.06.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Надаю вам 12-годин для того щоб завантажили повний відкат всієї ситуації. Також щоб додали тайм-коди, для того щоб всі отримали справедливе покарання.
Якщо потягом 12-годин не буде відкату, скарга буде зачинена, без можливості оскарження.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Вітаю , дивлячись на цю скаргу можно зрозуміти , що вона написана дуже компетентно , з головними акцентами на проблему . Всі відкати присутні , в ютюбі я вам підписала РК по номерам , коли перше , а коли третє. Откати не по п’ять секунд , а по хвилині. Тобто по цим усім відкатам можно зрозуміти ситуацію.
Хочу ще зазначити , що до адміністрації 3+ рівня , яка я так зрозуміла буде вирішувати це питання:
Ще адміністратор мені сказала, що вона порадилася з ГС неоф та Ірочка Тоширо, сказала їй видавати покарання на 120 хвилин (2 години). Хоча сьогодні сама ГС неоф садила іншого гравця на 60 хвилин за DM GZ. У мене так не було за останні два місяці ніяких грубих порушень, а DM GZ так точно, а тут мені по максималці видають покарання. У моменті навіть здається, що це якесь упереджене ставлення в мій бік або в бік мого клану. але я спостерігаю, що все ж таки некомпетентність стосується не тільки адміністраторів 2 рівня, а так само адміністраторів 3+ рівня, які займають досить високі посади і своєю роботою приподносять приклад іншим адміністраторам, а так само ігровим помічникам.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Також , зараз хочу відповісти , чому ж це я пишу з свого основного форумного акаунту. Бо Пан ГА , вирішив , що мої скарги занадто розумні для його розуміння і так сказати великий для нього тягар. І він вирішив мені дати роль «Незваний гість» на двох форумних акаунтах без всякої на то причини. Сьогодні коли він побачив мою скаргу з твінк аккаунту, то він і йому надав цю роль. Але слава Богу , що в нас є дуже розумний Спец.Адміністратор , який вирішив мою проблему. Я це вам пояснила , щоб у вас було меньше питань , чому саме з основи я почала вам відповідати , так як Головна Адміністрація діє проти правил форуму/проекту/серверу.

Жекіч Миколаївський

Гість
Поліна,
Ваша відповідь надмірно емоційна та містить багато повторень. Щоб ефективно вирішити конфлікт, необхідно зосередитися на фактах та доказах.
Повторюю, у вас є 12 годин для того щоб надайте повний відеозапис ситуації з тайм-кодами. Замість загальних фраз про некомпетентність, вкажіть конкретні дії або рішення адміністратора, які ви вважаєте неправильними. Зосередьтеся на фактах та аргументах, а не на емоціях.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Попрошу більше не використовувати у відповідях на скарги мою особисту інформацію с життя.
Некомпетентність адміністрації в тому що,
Ми знаємо повну ситуацію і знаємо навіщо вони приїжджали до нас знову.
Знову повторюю вже не перший раз бачу , що видають перший раз за DM GZ 60 хвилин , мені видають максимальне покарання , я б не здивувалась , якщо б цей адміністратор мог би видати мені WARN . Так як я вже повторювала не раз , що це дуже не приємна ситуація коли адміністратор не бачить , що в нас було перед цим з цими гравцями і вирушаю дати покарання і то покарання видано також дуже погано , бо ми ж то знаємо , що ДМ вважається від 3х уронів , тут вже некомпетентність , про інше я вже говорила , не хочеться це знову повторювати.
ще раз повторю адміністратор спекал за цими людьми і видавав покарання не розумно , так як ДМ вважається з 3х ударів , а потім коли я в неї запитала в деморгані, як так вийшло , що саме я це зробила , вона мені відповила , що вона подивилась по кілл чату , що саме я вбила цю людину , але коли вона спекала , то чомусь не побачила зо за проміжок часу 6-7 хвилин ці люди вже не раз повертаються та їх вбиває та сама компанія людей . Якщо б адміністратор був уважніше , то вона б могла відповісти по іншому гравцям , та сказати їм , щоб вони залишили скаргу на форумі на нас , але вона не була уважна і тому на холодний розсуд видала таке покарання.
І як вже мені пояснила адміністрація , що ті гравці викликали 3 рази адміністрацію , тобто по кілл чату вони помирають від нас , адміністрація це баче , вони знову ідуть на місце де їх вбили . І всі ці 3 рази РК - це всі рази коли вони вмирають , по кілл чату це все добре було видно , але чомусь адміністрація не захотіла звертати на цін увагу , що якось дивно виходить, що ці люди викликають 3 рази адміністрація і 3 рази після цього вони вмирають. Можу сказати стосовно цієї ситуації , що тут стає дуже велике питання , щодо компетентності та неуважності даного адміністратора.
Ще адміністратор мені сказала, що вона порадилася з ГС неоф та Ірочка Тоширо, сказала їй видавати покарання на 120 хвилин (2 години). Хоча сьогодні сама ГС неоф садила іншого гравця на 60 хвилин за DM GZ. У мене так не було за останні два місяці ніяких грубих порушень, а DM GZ так точно, а тут мені по максималці видають покарання. У моменті навіть здається, що це якесь упереджене ставлення в мій бік або в бік мого клану. але я спостерігаю, що все ж таки некомпетентність стосується не тільки адміністраторів 2 рівня, а так само адміністраторів 3+ рівня, які займають досить високі посади і своєю роботою приподносять приклад іншим адміністраторам, а так само ігровим помічникам.
Відеофіксація: тикайте люди добрі
Тайм коди можно спостерігати в описі під відео , або тримайте , щоб ваше життя не ускладнювалось.

ТАЙМ КОДИ:

00:00 - 00:18-00:22 - стрільба по моїм соклановцям

00:34 - провокація від гравця #59269 , він стрельнув по мені , а перед цим стріляв по моєму соклановцю

00:42-00:43 - образа гравців від гравця #59269

3:45-3:50 - перше RK від гравців

6:31 - друге RK від гравців

10:58 - третє RK від гравців - далі видно , то що то вони по скінам.

Жекіч Миколаївський

Гість
Дякую, за надану повну ситуацію. Переглянувши повністю відео, можу зробити такий висновок:
Гравець #59269 отримає покарання: DM (Нанесений урон) - /jail 15-30 + RK - /jail 60 наступний раз /warn
Гравець #39669 отримає покарання: DM (вбивство) - /jail 15 - 60 + RK - /jail 60 наступний раз /warn + DM (Нанесений урон) - /jail 15-30 + RK - /jail 60 наступний раз /warn
Ви автор #84426 скарги отримає покарання: RK - /jail 60 наступний раз /warn + DM Car - /jail 5 - 30 + DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn
Гравець #85860 отримає покарання: NonRP - /jail 15-60 + DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn
Гравець #86278 отримає покарання: DB - /jail 15-60 /warn
Гравець #72832 отримає покарання: DM (вбивство) - /jail 15 - 60
Гравець #66613 отримає покарання: DM (вбивство) - /jail 15 - 60

Оскільки на момент подій між кланами AstridwqFamQ, FOX та Mansori не було оголошено війни, всі випадки нанесення шкоди та вбивства розцінюються як DM.
Ви автор #84426, та гравець #85860 отримали покарання за DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn (Вам його не буде видано)

Після детального розгляду ситуації, рішення адміністратора було прийнято на основі наявних на той момент даних та відповідає правилам сервера. Хоча ситуація була складною та неоднозначною, адміністратор діяв у межах своєї компетенції та виніс покарання згідно з правилами.

З метою уникнення подібних ситуацій у майбутньому, рекомендується всім гравцям уважно ознайомитися з правилами сервера та уникати провокаційних дій. У разі виникнення конфліктних ситуацій, слід звертатися до адміністрації або на форум для їх мирного вирішення.

Всі покарання будуть передані ГС/ЗГС Неоф, для того щоб клани які порушили, отримали відповідне покарання.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі