Відмовлено Некомпетентність адміністратора ( Хансена)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Twinky

Шановний гравець
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
63
Реакції
43
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: by Hansen
  2. Особистий нікнейм: Сигма Овншотік
  3. Суть скарги:
  4. Адміністратор видав покарання за ДМ кар та ДМ, хоча була причина на вбивство людини. Людина каталася на автомобілі “Бункер” та користувалася даним авто, яке майже не ламається. Даний гравець збивав гравців та спеціально в них врізався (також якщо я не помиляюсь на даного порушника гравець викликав адміністратора на допомогу, але йому сказали звертатися з доказами на форум). Тим самим гравець спровокував мене на його вбивство та наніс мені урон, що стало причиною вогню, але адміністратор, не розібравшись у ситуації, видав покарання. Тому вважаю, що адміністратор некомпетентний та прошу прийняти якісь міри. Дякую!

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 01.04.2025

Рома Блант

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
74
Бали
33
Вітаю, Можу надати вам свою відповідь: Коли на даного гравця писали репорт порушень від гравця виявлено не було.
Потім коли викликали репорт на вас було чітко видно як стріляли по авто з М4 потім коли він від'їхав ви під'їхали постріляли ще з М4 але зрозуміли що урон не надається взяли Гвинтівку та вбили Гравця.

Очікуємо на відповідь старшої адміністрації

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
З моменту коли почав адміністратор слідкувати за вами, порушень від гравця виявлено не було
Якщо у вас є відео фіксація де вас збивав даний гравець, напишіть скаргу і гравець буде покараний згідно правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі