R0mka
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 12 Лип 2023
- Дописи
- 439
- Реакції
- 423
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Дмитро Дахно
- Особистий Джеймс Ратледж
- Суть скарги: Адміністратор Дмитро Дахно перевіряючі мою скаргу де написано про DM зі сторони клану LEGION, не додумався зайти в таблицю кланових війн та глянути чи є у таблиція війна між кланами WITCHERS та LEGION, також проігнорував порушення із сторони LEGION про RPK, на відео чотко видно як мене вбиває один і той самий гравець два рази, коли не пройшло 15хв.
Також хочу поговорити про не зрозумілі покарання PG та хіл не за укриттям з моєї сторони...
Хіл не за укриттям: на першому відео видно як є використав золоту петрушку на 0:04, НО прошу зауважити що я захілився перед тим як по мені почали стриляти, іншого моменту я не знайшов.
PG: Я я зрозумів є 2 момента за що мені видали PG, перше відео: 0:50, друге 0:14. Тепер шановна адміністрація скажіть що мені в цих ситуаціях треба було робити?!, якщо я просто стою PG, біжу не в ту сторону PG, в мене не було зброї щоб оборонятись, я старався уникнути бою.
Тому прошу Старшу адміністрацію прийняти зважене та справедливе рішення на рахунок цієї ситуації. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 25.10.2025