Розглянуто Некомпетентність адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
13
Ваш нікнейм: Іван Самтакий 92988
Нікнейм адміністратора: ГС неоф Олександр Кондратюк
Суть скарги: я вчора подавав на війну але адмін відповів що мій клан (hierarchy) не є зареєстрованим тобто його не існує (відповідь адміністратора я закріпив на одному з скріншотів) але я переглянув таблицю та побачив там свій клан ( скріншот також закріпив) також адмін відмовив у союзі с кланом спираючись на відсутність доказів

Screenshot_2026-01-12-11-34-48-820_com.google.android.apps.docs.editors.sheets.jpgScreenshot_2026-01-12-15-15-22-584_com.android.chrome.jpg

Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
13
Неодноразово було наголошено, що клани мають подати своїх модерів і лідера в цій гілці
Тема 'Реєстрація / Оновлення старшого складу кланів'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Реєстрація-Оновлення-старшого-складу-кланів.313540/
Чомусь вашого клану там немає, але за те завжди погані адміни
Клан подавав давно, та оголошеня було що якщо в клані не сходяться модери чи лідер, подавати наново я не став оскільки все сходитьтся і я не бачив необхідності тому оскільки менше ніж за тиждень до повідомлення в діскорді я поновив свій склад новим модером, дякую за відповідь вам я з розумінням ставлюсь до всіх аспектів роботи адміністратора проте про це він міг написати сам і я би все виправив

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Вибачаємось за незручності, війну було виставлено
Очікуємо вердикту ГА\ЗГА !

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Перепрошуємо за недобачність від адміністратора.
Відповідь надана вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі