Артем Мілковіч
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 216
- Реакції
- 268
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
- Особистий нікнейм: Попкорн Бархатний
- Суть скарги:
Шановний Сергію,
Я звертаюсь до Вас скаргою щодо адміністративної діяльності Данієля Хомса , яка викликає серйозні сумніви в його компетентності.
Дана ситуація трапилась 04.01.25 близько 12 годин ранку , клан BARXATNIE забив стрілку клану MARABUNTA за #40 квадрат, але даний клан не приїхав на битву та територія залишилась у їх власності , про дану ситуацію ми повідомили Данієлю Хомсу щодо передачі даної території . Дану територію нам змогли передати тільки в 18.00 , але за цей час сталася подія , що клан Warriors забив стрілку клану MARABUNTA за #40 квадрат .
Прояснивши всю ситуацію , хочу пояснити чому я вважаю Данієля Хомса некомпетентним адміністратором для своєї посади:
Почнемо с того , що адміністратор не знає правил битв за територію та не може виносити вердикти щодо ситуацій , які склалися в самій грі . В ситуації , що навів вище хочу щоб ви звернули свою увагу на те , що " клан Warriors забив стрілку клану MARABUNTA за #40 квадрат" , але порушив правила "битв за територію 2.15" . Після того як я помітив порушення з боку клану Warriors , я покликав Данієля в діскорд щоб прояснити ситуацію та надати докази , після надання доказів я пішов по своїм справам . Через годину він мені повідомив , що нам передадуть дану територію , але на питання чи клан отримає покарання , я отримав відповідь "я зараз вирішую" . Через пів часа очікування я запитав знову на , що отримав відповідь "очікую гс неоф" , після цього він попросив надати докази ГС неоф , надавши докази порушення в особисті діскорду ГС неоф , клан також не отримав покарання. Станом на 07.01.25 вони досі "вирішують дану ситуацію".
Друга ситуація скалалася коли я запитав чому у клана Warriors не було знято балів клану на , що він я отримав відповіть "напишіть ГС Неоф" , станом на 07.01.25 бали не були списані .
P.S: Гс неоф "в отпуске " .
Третя ситуація була вирішена , але наявність її є " скарга "
Дані ситуації дали змогу мені зрозуміти , що Данієль не є компетентним для своєї посади , прошу переглянути відкат його обзвону на дану посаду та переконатися в його компетентності. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): дс: kukuruza6669
- Дата походження: 04.01.25 - 07.01.25