Розглянуто Некомпетентність/блат // Данієль Хомс для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
216
Реакції
268
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Попкорн Бархатний
  3. Суть скарги:
    Шановний Сергію,
    Я звертаюсь до Вас скаргою щодо адміністративної діяльності
    Данієля Хомса , яка викликає серйозні сумніви в його компетентності.
    Дана ситуація трапилась 04.01.25 близько 12 годин ранку ,
    клан BARXATNIE забив стрілку клану MARABUNTA за #40 квадрат, але даний клан не приїхав на битву та територія залишилась у їх власності , про дану ситуацію ми повідомили Данієлю Хомсу щодо передачі даної території . Дану територію нам змогли передати тільки в 18.00 , але за цей час сталася подія , що клан Warriors забив стрілку клану MARABUNTA за #40 квадрат .
    Прояснивши всю ситуацію , хочу пояснити чому я вважаю
    Данієля Хомса некомпетентним адміністратором для своєї посади:
    Почнемо с того , що адміністратор не знає правил битв за територію та не може виносити вердикти щодо ситуацій , які склалися в самій грі . В ситуації , що навів вище хочу щоб ви звернули свою увагу на те , що "
    клан Warriors забив стрілку клану MARABUNTA за #40 квадрат" , але порушив правила "битв за територію 2.15" . Після того як я помітив порушення з боку клану Warriors , я покликав Данієля в діскорд щоб прояснити ситуацію та надати докази , після надання доказів я пішов по своїм справам . Через годину він мені повідомив , що нам передадуть дану територію , але на питання чи клан отримає покарання , я отримав відповідь "я зараз вирішую" . Через пів часа очікування я запитав знову на , що отримав відповідь "очікую гс неоф" , після цього він попросив надати докази ГС неоф , надавши докази порушення в особисті діскорду ГС неоф , клан також не отримав покарання. Станом на 07.01.25 вони досі "вирішують дану ситуацію".
    Друга ситуація скалалася коли я запитав чому у клана
    Warriors не було знято балів клану на , що він я отримав відповіть "напишіть ГС Неоф" , станом на 07.01.25 бали не були списані .
    P.S: Гс неоф "
    в отпуске " .
    Третя ситуація була вирішена , але наявність її є "
    скарга "
    Дані ситуації дали змогу мені зрозуміти , що Данієль не є компетентним для своєї посади , прошу переглянути відкат його обзвону на дану посаду та переконатися в його компетентності.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): дс: kukuruza6669
  5. Дата походження: 04.01.25 - 07.01.25

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Це сталося через те, що ЗГС неоф не зміг оперативно прочитати всі повідомлення в Discord, оскільки в той час мав справи, які потребували його уваги поза грою. Після спілкування, він визнає цей момент як недолік у роботі та обіцяє працювати над тим, щоб у майбутньому подібні затримки не повторювались.

Після детального розгляду ситуації та врахування того, що сезон перебуває на фінальній стадії, було прийнято рішення не знімати бали з кланів на цьому етапі. Причиною такого рішення є можливі суперечки та конфлікти, які могли б виникнути при внесенні змін до поточного рейтингу в самий кінцевий момент сезону.

Щодо ситуації з порушенням з боку клану Warriors, я розумію ваші зауваження. Після зборів і детального обговорення ми вирішили, що догани або покарання в даному випадку не є доцільними, оскільки обидві сторони погодились розійтися мирно без подальших суперечок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі