Розглянуто Некомпетентність від ЗГС Держ. для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Набанов
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги: Вітаю, вчора 06.12 приблизно в 10 годині вечора мене було знято з посади заступника за неактив на посаді, після того як я це дізнався я хотів розібрати ситуацію з ЗГС Держ, але отримав негативні відповіді, ЗГС Держ мені сказав інформацію про яку я чув вперший раз за всю гру на проєкті, це то що добова норма рахується по графік роботи, але в правилах лідерів написано інше.. Щоденний онлайн на сервері та форумі лідера та/або заступника (у разі відсутності лідера) має бути від 3-x годин на добу. За необхідності відсутності на сервері більше доби лідер зобов'язаний заздалегідь повідомити слідкуючого адміністратора, ГА/ЗГА і попередити заступників, призначити і видати відповідні завдання на час відсутності. В іншому випадку лідер отримує догану або знімається з посади лідера. Також коли мене поставили на посаду мені ніхто не сказав що тут рахується по графіку роботи, а я спирався на правила лідерів. Нажаль цього тижня в мене не було багато активу, в мене були проблеми, 05.12 в мене був неактив про який я попередив, а всі інші дні я заходив до гри та виконував роботу. На мою думку треба було дочекатися звіту а потім робити висновки, також ми зазначили ЗГС. Держ. що я сьогодні і загалом зробив багато роботи, а він сказав що небачив мене на ГРП, я йому запропонував показати скріншоти на що він мене проігнорував. Також мені могли написати, що в тебе поганий актив і тд, також в правилі написано що видається догана або зняття. Після того як ми розмовляли з ЗГС Держ зайшов Владислав Ділер, та ЗГС Держ почав нас перебивати та казати що якщо ми не згідні подавати скаргу на форум, але розмова не була закінчена. Так, я згоден що від мене не було багато активу, але я робив роботу яку мав. Далі хочу попросити вернути мене на посаду та подивитись який в мене буде актив наступний тиждень.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    тайм-код 0:53
  5. Дата походження 06.12.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі