Розглянуто Некомпетентність від З-L НПУ //By Борисович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Сер 2025
Дописи
10
Реакції
15
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника:Андрій Борисович
  2. Особистий нікнейм:Дарк Ангелс
  3. Суть скарги:
    У даного заступника лідера відсутня субординація та наявна некомпетентність. Даний заступник неодноразово звертався до людей без дотримання субординації. Він постійно «тикає» у голосовому чаті, спілкується неадекватно, хоча це «Спецзв’язок», у якому потрібно говорити з дотриманням субординації.

У даного заступника є найкращий друг — це лідер НПУ. Якщо на цього заступника поскаржитися Генералу, то той завжди його прикриває. Сьогодні він мене звільнив за «втрату довіри», хоча не мав на це права — мав видати догану. У нього можуть бути відсутні відеодокази.

Я прошу, щоб ви переглянули мої відеодокази
    .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) https://postimg.cc/XBnM0Fqn
  5. Дата походження:»01.10.2025

Останнє редагування модератором:

Микола Бондаренко

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
62
Реакції
59
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника:Андрій Борисович
  2. Особистий нікнейм:Дарк Ангелс
  3. Суть скарги:
    У даного заступника лідера відсутня субординація та наявна некомпетентність. Даний заступник неодноразово звертався до людей без дотримання субординації. Він постійно «тикає» у голосовому чаті, спілкується неадекватно, хоча це «Спецзв’язок», у якому потрібно говорити з дотриманням субординації.

У даного заступника є найкращий друг — це лідер НПУ. Якщо на цього заступника поскаржитися Генералу, то той завжди його прикриває. Сьогодні він мене звільнив за «втрату довіри», хоча не мав на це права — мав видати догану. У нього можуть бути відсутні відеодокази.

Я прошу, щоб ви переглянули мої відеодокази
    .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) https://postimg.cc/XBnM0Fqn
  5. Дата походження:»01.10.2025
Вітаю

Зв'яжіться зімною в діскорд: nikolay9074 для надання відеодоказів

Микола Бондаренко

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
62
Реакції
59
Бали
33
Вітаю
Розглянувши скаргу,виношу вердикт:
Заступник НПУ отримує дисциплінарне стягнення (догана) за вказані вами порушення

=Розглянуто=

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі