Розглянуто Некомпетентність від Кєлліні/Для ГА/Терміновий розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемій Ананідзе

Західна Україна
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
76
Реакції
41
Бали
63
1 .Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
2. Особистий нікнейм: Саня Янукович
3. Суть скарги: Вітаю пані ГА. Звертаюсь до вас, так як вчора я помітив некомпетентість від пана Владислава, пояснюю ситуацію: Вчора злітала економ квартира яку я зловив, та за 10 секунд після цього я від*їхав в сторону так як думав що буде ДМ, що і трапилось. Потім через хвилину я підійшов і люди пропонували ціни за які готові купити квартиру. Після чого підходить людина "Нікіта Шарм" та каже що купить квартиру. Я продав квартиру за 200к, потім він мені мав кинути 1.8кк на карту, але коли я вже йому продав кв, ми поїхали на банкомат і тоді повернулись, то його забанили на 5 днів адміністратор "/by В. Акієв", я недовго думаючи так як не получив свої кошти, написав у репорт "Акієв у войс фастом", за 20 секунд я получив мут за "Неповажне ставлення до адміністрації". Нажаль я перестав вести відеофіксацію після того моменту як його заблокували, тому не записав момент коли писав у репорт. Виникає питання, за що? Я просто хотів розібратись як мені в подальшому повернути кошти або квартиру, розуміючи що гравець відмовиться. Крім цього планував подавати на посаду ІП 25.10 але тепер через Кєлліні, якщо дану скаргу не оскаржуть мені прийдеться чекати ще пару місяців. Моє прохання: Оскаржити скаргу, запросити докази від адміністратора а також пояснення за що був виданий мут, та видати покарання адміністратору.
4 .Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Слет(10:37 Зловив), Продажа(2:56 Договір) (3:18 Продаж) (4:31 Заблоковали)
5. Дата походження: 2025-10-18 23:56:37

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання оскаржено. На майбутнє, не потрібно писати у репорт з подібними висловами задля уникнення схожих ситуацій.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі