![Микола Джеффері]
Подільский Край (06)
- Реєстрування
- 21 Тра 2024
- Дописи
- 75
- Реакції
- 27
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:27867 (вроде таке айді) та СБУ|2863 |20502
- Особистий нікнейм:Микола Джеффері|9182
- Суть скарги:Стою афк на роботі прибиральник вулиць (я відішов помитися)перед цим підходю бачу стоять СБУ вони шукали якусь особу я походив і пішов митися приходю а я в ІТТ переглядаючи фрапс який в мене йшов я побачив що мене СБУ пов'язали коли я був афк,адміністрації сказали шо коли мене затримували я вийшов з афк і назад зайшов як це можливо за пару секунд? в НПУ вони визвали адміністратора а адміністрація не втручається в рп процес,адміністратор сказав що коли пройде 15 хвилин і я ще не вийду з афк то можна мене садити але за правилами мене не мають трогати коли я афк,по факту я коли афк я як недоторкана особа мене не можна затримувати,після чого СБУ мене рішили з НПУ Х прокатати до НПУ Д приїхали в НПУ Д вони притворялися адміністрацією словами:Шановний громадянин ви тут? або затриманий ви тут? за це видається покарання за видавання себе адміністратором тому що обична людина так не може сказати тому що це нон рп,по рп я стою біля них як я можу бути не біля них?вони мене вели не окуратно вони мене коли вели вони мене поставили біля стінки та я били головою об стінку (вони коли ішли вони заходили не окуратно і я став біля стінки вони ішли і по системі я ішов в стінку це нон рп важається)вони за всю дорогу мені не представилися вони тупо пов'язали і посадили якшоб я повернувсяб раніше як я мігби знати шо вони не проходимці якісь які купили форму на базарі,та вони за всю дорогу не розказали мені міранду-права затриманого,Також по рп як вони могли дізнатися моє місце знаходження та що в мене є розшук якшо я їм не давав паспорт і вони по відбитку пальця не пробивали+MG,Обман Адміністрації кажуть що затримали мене по орієнтуванню хотя в мене тіки розшук орієнтуваня не було та затримали вони мене по нон рп не переглянувши паспорт даже,а якшоб вони замість мене другу людину затримали?може вони шось вживають?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
Тайм Коди: 0:00-затримання мене в афк режимі та нон рп затримання,1:56-видавання себе за адміністратора (словами шановний ви тут),3:15-MG-кажуть за якогось адміна виклакати,3:50-втручання адміністрації в рп процес,3:59-Обман адміністрації (кажуть що затримали по орієнтуванню хотя в мене його не було тіки розшук),4:00-MG (кажуть за якесь афк),4:30-обман Адміністрації (вони мене затримали я на фрапсі бачив шо афк режим був),4:17-Некомпетентність алміністратора,5:54-MG (опять кажуть за якесь афк),5:58-Non Rp-(хочуть проводити процесуальні дії не встановивши мою особу),6:00-знову MG,11:15-Били мене головю об стінку (зайшли не окуратно і я йшов у стінку),11:31-Видвання себе за адміністратора+Non Rp (питає затриманий ви тут це видвання за адміністратора себе+Non Rp-як я можу бути не тут якшо я стою перед ним?)13:10-били мене головою об стінку (зайшли не окуратно і я йшов у стінку),13:39-посадили в афк режимі,Напротязі всього відео не представилися та не зачитали міранду - Дата походження:04.03.25