Розглянуто Некомпетентність від адміністратора та СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

![Микола Джеффері]

Подільский Край (06)
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:27867 (вроде таке айді) та СБУ|2863 |20502
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері|9182
  3. Суть скарги:Стою афк на роботі прибиральник вулиць (я відішов помитися)перед цим підходю бачу стоять СБУ вони шукали якусь особу я походив і пішов митися приходю а я в ІТТ переглядаючи фрапс який в мене йшов я побачив що мене СБУ пов'язали коли я був афк,адміністрації сказали шо коли мене затримували я вийшов з афк і назад зайшов як це можливо за пару секунд? в НПУ вони визвали адміністратора а адміністрація не втручається в рп процес,адміністратор сказав що коли пройде 15 хвилин і я ще не вийду з афк то можна мене садити але за правилами мене не мають трогати коли я афк,по факту я коли афк я як недоторкана особа мене не можна затримувати,після чого СБУ мене рішили з НПУ Х прокатати до НПУ Д приїхали в НПУ Д вони притворялися адміністрацією словами:Шановний громадянин ви тут? або затриманий ви тут? за це видається покарання за видавання себе адміністратором тому що обична людина так не може сказати тому що це нон рп,по рп я стою біля них як я можу бути не біля них?вони мене вели не окуратно вони мене коли вели вони мене поставили біля стінки та я били головою об стінку (вони коли ішли вони заходили не окуратно і я став біля стінки вони ішли і по системі я ішов в стінку це нон рп важається)вони за всю дорогу мені не представилися вони тупо пов'язали і посадили якшоб я повернувсяб раніше як я мігби знати шо вони не проходимці якісь які купили форму на базарі,та вони за всю дорогу не розказали мені міранду-права затриманого,Також по рп як вони могли дізнатися моє місце знаходження та що в мене є розшук якшо я їм не давав паспорт і вони по відбитку пальця не пробивали+MG,Обман Адміністрації кажуть що затримали мене по орієнтуванню хотя в мене тіки розшук орієнтуваня не було та затримали вони мене по нон рп не переглянувши паспорт даже,а якшоб вони замість мене другу людину затримали?може вони шось вживають?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
    Тайм Коди: 0:00-затримання мене в афк режимі та нон рп затримання,1:56-видавання себе за адміністратора (словами шановний ви тут),3:15-MG-кажуть за якогось адміна виклакати,3:50-втручання адміністрації в рп процес,3:59-Обман адміністрації (кажуть що затримали по орієнтуванню хотя в мене його не було тіки розшук),4:00-MG (кажуть за якесь афк),4:30-обман Адміністрації (вони мене затримали я на фрапсі бачив шо афк режим був),4:17-Некомпетентність алміністратора,5:54-MG (опять кажуть за якесь афк),5:58-Non Rp-(хочуть проводити процесуальні дії не встановивши мою особу),6:00-знову MG,11:15-Били мене головю об стінку (зайшли не окуратно і я йшов у стінку),11:31-Видвання себе за адміністратора+Non Rp (питає затриманий ви тут це видвання за адміністратора себе+Non Rp-як я можу бути не тут якшо я стою перед ним?)13:10-били мене головою об стінку (зайшли не окуратно і я йшов у стінку),13:39-посадили в афк режимі,Напротязі всього відео не представилися та не зачитали міранду
  5. Дата походження:04.03.25

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Переглянувши ваші докази, відео розпочинається вже з моменту перебування вас в заручниках, тому підтвердити факт порушення я не можу. Якщо у вас є відеофіксація до затримання, тоді залиште повторну скаргу на гравця.

Адміністрація зреагувала за розповіддю від гравця CБУ тому й надала таку відповідь. Буде додатково роз'яснено, як діяти в таких ситуаціях.
Працівник СБУ на даний момент не перебуває в організації.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі