Розглянуто Некомпетентність - можливий БЛАТ | ЗГС НО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,259
Реакції
4,056
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Денис Тимошик
2. Нікнейм адміністратора: Діма Хансен
3. Суть скарги:

Вітаю.
Хочу звернутися зі скаргою на дії ЗГС НО, які, на мою думку, виглядають некомпетентними.
Мною були подані дві скарги на гравців, які наразі займають картель. Перша — щодо уходу в ЗЗ, де чітко видно ситуацію та саме порушення. Друга — щодо ДМ у ЗЗ.

Обидві скарги перебували на розгляді понад два дні. Учора ввечері Діма написав мені в особисті повідомлення з проханням надати повний фрапс ситуації. Я уточнив, з якою метою це потрібно, на що отримав відповідь — «для повної впевненості».

Після цього мені стало цікаво, що буде у випадку, якщо я не надам запис. У відповідь я отримав лише коротке «до побачення», без жодних пояснень.
Через кілька хвилин я звернувся до нього в загальному спілкуванні з питанням, чи проходив він навчання щодо правильного розгляду скарг, однак відповіді не отримав. Пізніше я повторно звернувся з проханням зайти у voice-канал «Питання до адміністрації», але цього також не відбулося.
За пару хв я зайшов у гру та викликав репорт із тим самим проханням. Лише після цього він приєднався до голосового каналу. Під час розмови я поставив низку запитань щодо розгляду скарг та правил, проте конкретних відповідей не отримав. Відповіді були загального характеру, наприклад: «Не згодні — подавайте скаргу на форум». На мою думку, такі питання можна було вирішити шляхом звичайного діалогу.

Під час розмови склалося враження, що ЗГС НО може бути необізнаний у процедурі розгляду скарг або допускає упередженість. Такі сумніви виникли також через те, що він був призначений на посаду з ІП, і, ймовірно, без повноцінного проходження тестування. Я розумію, що кожна людина може навчитися, однак у цій ситуації виникають обґрунтовані питання щодо компетентності.

З огляду на викладене, прошу провести внутрішню перевірку, повторно оцінити знання Діми щодо правил Неоф та переконатися, що його дії відповідають встановленим нормам.

Усі необхідні докази наявні, включно із откатом розмови "voice-каналі ''. За потреби готовий надати їх для детального розгляду та підтвердження наданих фактів.

Дякую за приділений час!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарг 1 Скарга 2 [Посилання] [Посилання]

5. Дата порушення: 11.02.26

vadikmaistruk

Козак
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
60
Реакції
24
Бали
13
Після цього мені стало цікаво, що буде у випадку, якщо я не надам запис. В можливо треба слідкувати правилам? Чи вам постійно подобається їх змінювати під себе? А потім говорити, шо всі окрім вас не компетентні?

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Дані скарги були перерозглянуті і покарання отримали всі учасники конфлікту
З даним Адміністратором буде проведена співбесіда щодо розгляду скарг
На майбутнє надавайте повний відкат ситуації зі звуком та в кращій якості

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі