На розгляді Некомпетентність на посаді заступника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Охрімчук

Ст.Адміністратор у відставці | Південна Україна
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
423
Реакції
478
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Даня Охрімчук
2. Нікнейм порушника: Алінка Девіс
3. Суть скарги:

ПЕРЕВИЩЕННЯ СЛУЖБОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ

Було видано безпідставне попередження, після чого мене було звільнено та занесено до ЧС ЗМІ. Попередження було видано з трьох причин, які я не вважаю серйозними, а також вважаю, що їх фактично не було. Заступниця видала мені попередження з причини: "Неповажне ставлення до С/О, оспорювання слів заступниці та встановлених правил". Почнемо з оспорювання слів. Такої причини об'єктивно немає, тобто це вже є неправильною причиною для видачі попередження. Причиною видачі попередження також було вказано оспорювання правил, хоча більшість із них, зокрема ті, за які я висловлював свою думку, я написав самостійно, а згодом їх почали використовувати зовсім по-іншому. Далі - "Неповажне ставлення". Його не було не те що до заступниці, а й узагалі до всіх. За період мого перебування в групі ЗМІ мною було написано 5 повідомлень, 2 з яких взагалі не стосувалися її. Залишилося 3 повідомлення, у яких вона якимось чином знайшла неповажне ставлення, хоча його там близько не було. Тобто попередження було видано, як на мене, просто так, а точніше - через те, що особі не сподобалося, що я висловив свою думку. Далі я хотів вийти на двір по формі, тобто на саму територію ЗМІ, але заступниця заборонила мені це робити, ніяк нормально це не аргументувавши. Після цього я попросив аргументувати видачу попередження та запитав, у якому саме місці з трьох повідомлень було помічено неповажне ставлення до шановної заступниці. Коректної відповіді мені надано не було. Була лише якась далека відмазка, яка взагалі не мала значення щодо видачі дисциплінарного стягнення. Так повторювалося декілька разів. Я вже почав писати капсом, щоб, можливо, до даної особи дійшло, але це також не допомогло. Потім втрутилися треті особи та почали писати маячню. Я написав, щоб вони не втручалися, після чого мене було видалено з групи, звільнено та занесено до ЧС ЗМІ. У причині звільнення вказано "Порушення статуту". Але якого саме пункту? Потрібно гадати? Я вважаю, що зазначені порушення, навіть якщо вони дійсно були, не є настільки серйозними, щоб це мало призвести до звільнення та занесення до ЧС ЗМІ. Хочу почути нормальну аргументацію моїх порушень, якщо вони, звісно, були.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
[CLICK] [CLICK]

(текст скопійований з чату можна перевірити по логах за потреби)

[Заст. Директора] Алінка Девіс [1613]: П. Даня по формі не можна бути за територією змі
[Заст. Директора] Алінка Девіс [1613]: Повернітьс

5. Дата порушення: 19.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі