Відмовлено Некомпетентність розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дієго Сантос

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
74
Реакції
63
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
  2. Особистий нікнейм: Стас Куклевський
  3. Суть скарги: Даний Адміністратор Влад Уайт Некомпетентний до розгляду моєї скарги на форумі прикрипляю силки самиг відео 1.
    2.
    на доному відео видно що даний гравець з клану CODEX Порушив правила Знаходження на території картелю ворожого + MG + правокація даному гравцю дано було сказано що покидаємо кортель він мох слів непочув якщо гравцю дали 3 попередження дозволяно відкрити вогонь даний гравець вбив мене я опинився на кортелі але даний ігрок непоїхав з кортеля а стояв біля воріт і правокував тепер давайте вернемся до Адміністратора Влад Уайт даний адмін видав мені WARN за DM in GZ + RK. це є блатом який Некомпетентий до своєї праці прошу оглянути скаргу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 31.03.24

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
1,544
Реакції
820
Бали
213
Вітаю, шановний гравець.

Ситуацію розбирала разом з адміністратором та повністю підтримую рішення з приводу вердикту.
Гравець знаходився на території ворожого картелю, ви зробили йому три попередження, він не реагував та ви відкрили вогонь на що мали повне право згідно:
2.11 Заборонено ворожим кланам без причини перебувати на теритирії картелю. Після трьох попереджень клан який тримає картель має право відкрити вогонь.
Гравець відреагував на відкриття вогню та покинув територію через паркан, ви в свою чергу почали його добивати за територією, чим порушили правило DM in GZ.
На другому відео чудово видно, що грацеь вже не знаходився на території картелю, ви порушивши правило RK продовжили йому робити попередження, також видно що він вже намагався поїхали та ви відкрили вогонь по авто, зломавши його, і гравцю не залишалось нічого крім вийти з авто та почати відбиватись.

Тим самим Кузьма Квертов отримав своє покарання на Знаходження на території ворожого картелю та MG.
Ви отримали покарання за DM in GZ, RK, DM car.

Очікуйте відповідь ГА/ЗГА.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
ГС неоф надала свою відповідь. Покарання видано вірно.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі