Розглянуто Некомпетентність та блат від Адміністратора // Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luna STSR

STSR
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
348
Реакції
215
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Селлів
  2. Особистий нікнейм: Олександра Янко
  3. Суть скарги: Шановна Адміністрація, прохання звернути увагу на неодноразові порушення від Адміністратора П.Селлів.

1. Почнемо з некомпетентності, а саме даний Адміністратор не до кінця знає правила, в першій ситуації він не знав що дають за погрози (тиць), в іншій ситуації не знає правила оффтоп чату (тиць), якщо П.Селлів не знає відповіді на питання то одразу посилає на форум. Також було написано 3 скарги які приняли за некомпетентність і отримав 3 доганни за ці скарги (тиць, тиць, тиць), і згідно правил нашого сервера 3 доганних = зняття з посади.

2. Блат, невидача покарання своїй сім'ї (так як сказав адміністратор тут), а саме тиць, тиць, тиць. Також розглягнув скаргу від своєї ,,сім'ї,, без вказаних тайм кодів (якщо вже на то пішло то не видав своїм покарання) (тиць).

3. Також знаю і не одноразово бачила як П.Селлів під час великогдного івенту тепався на різні локації щоб швидко нафармити паски на машину. Мені цікаво як за цілий івент даний Адміністратор нафармив паски на 2 екземпляра BMW M5 CS і 1 екземпляр Ferrari F40.

4. Тепер перейдем до судної ночі яка відбулась 26.05.2025, даний адміністратор замість того щоб слідкувати чи гравці не порушують правила судної ночі він розважався собі на повну під ніком ,, Максим Брунько ,,. На першому фрапсі видно як адміністратор використовує ГодМод а саме безсмерття (тиць), на другому видно як адміністратор вбив мене в ЗЗ (тиць), на третьому їздить в інвізі на угоні авто і можливо тепається з мітки на мітку (тиць).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження:26.05.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,030
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Переглядаючи усі відео докази - адміністратор буде знятий з посади.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі