Розглянуто Некомпетентність та втручання в рп процес // М.Миргородський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
222
Реакції
268
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: М.Миргородський
  2. Особистий нікнейм: Афанасій Булковіч
  3. Суть скарги: Вітаю, не згоден з діями даного адміністратора. Почну історію з моменту відкриття контейнерів , після яких адміністратор позвав мене на розмову , у якій шлось про зміну мого nickname , а саме ( Афанасій Булковіч ) , але я був категорично проти цього . Після моєї відмови, ми починаємо з ним сперечатись , чи є насправді дане прізвище , він не перевіривши інформацію починає стверджувати , що її не існує , хоча якщо перегляну простори інтернету , то виявляється 1056 носіїв прізвища "Булка" , звідки і пішов мій нік . Тому я важаю , що в тих словах він висловлював він принизив честь та гідність даних людей . За цим всім наблюдав Михайло Сваровскі , та теж не розумів , що з моїм ніком не так. Максим, не здобувши успіху пішов від нас "на доказі видно як він телепортнувся на контейнер" , після чого я продовжив розмову з Михайлом , біля нас не було людей , яким ми могли заважати , і даний адміністатратор не міг телепортнутися або слідкувати за нами із-за репорту або прохань гравців " він телепортнувся на контейнер" . Під час спілкування з Михайлом я вжив нецензурну лексику , але він не був проти цього , після чого я отримую покарання у вигляді муту від , Максима. Даний мут я розцінюєтя як " Втручаня в рп" , на міні карті в радіусі моєї розмови з Михайлом, все также немає гравців. Також хочу привести приклад з реального життя: під час розмови з друзями ви можете говорити любі слова , якщо вони вам обом не заважають або не пригнічують чиюсь гідність , на погляд , Максима , моя нецензурна лексика коли я спілкуюсь віч на віч з людиною є, неадекватними висловлюваннями. Також хочу зауважити , що він для спостереженням за нами використовував адмін права , без потреби!
    Прошу дуже уважно розглянути дану скаргу , та видати покарання адміністратору за втручання у рп , а саме в розмову!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відкат ( відкатило останні 5хв , трішки немає початку з ніком , але якщо адміністратор видав мені покарання , в нього повинен бути повноціний відкат)
  5. Дата походження: 16.08.24

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Нікнейм Афанасій Булковіч, є частково РП ім'ям, так як походить від слова "Булка". Тому ви маєте право бути з ним, але за умовою, що не зможете стати на посаду лідера/заступника без зміни нікнейму. З приводу неадекватних висловлювань адміністратор видав покарання вірно, хоча повинен був попередити вас, так як у вас 1-й ігровий рівень. З приводу Втручання у рп ситуацію не було, так як адміністратор побачивши порушення видав покарання згідно регламенту.
P.S Звичайне спілкування між гравцями не є РП ситуацією, так як не відбувається ніяких РП подій/відігровок.

З адміністратором була проведена сувора бесіда.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі