Розглянуто Некомпетентність та упередженість Галицького та Берлінова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Акіро Форбс
2. Нікнейм адміністратора: Вся адміністрація 04 серверу та Галицький
3. Суть скарги: Дивимось на всі ситуації одразу головна адміністрація 04 серверу масово ігнорує гравців , про що не раз через скарги було повідомлено керівника проекту , також очікування відповіді на репорт на 04 сервері від 3 хв до 15хв при невеликому онлайні , таким образом можна зрозуміти що Га ніяким образом недопомагає розвинути сервер , а наоборот зробити так щоб сервер був афк! Можу показати докази(якщо будуть потрібні) де на годинику 22:49 по факту всі вдома та побільшості у такий час адміністрація виконує норму , так як знаю по власному досвіду! Но нажаль мені спустя майже 5хв відповів ігровий помічник який по факту на мою думку нічого незробив!
Друга ситуація зв'язана з блатом до певних кланів/людей/фракцій , тобто на даний момент мене та ще декількох людей ігнорує Андрій Берлінов та Олег Галицький , на мої питання конкретної відповіді недають просто додаю скрін
1774551455073.png

де я продовжую розмову, але після цього мені ніхто невідписав , натомість іншим людям із інших кланів відписує, це стосується і Берлінова і Галицького показую приклад де
1774551524107.png

Галицький розкриває інформацію сторонній людині щодо покарання гравця, що є порушенням (адмін інформація має бути конфіденційною). Це відкритий блат та неповага до свої посади!
Також якщо розглядати цю ситуацію про Лія Міллер , де її було заблоковано , можна непогодитись із цим , так як кожний гравець має право закидати скарги на форум якщо є реальні порушення! Усі скарги які представленні були розглянуті , тому вони непідходять під Злив особового складу , так як порушення були і гравці також були покарані.
Навіть сам Берлінов у розгляді однієї зі скарг це фактично підтверджує.

1774552052928.png

Відповідно - це не є зливом, а нормальне використання форуму!
Тому те що заблокували гравця , це є відкритим блатом або некомпетенція адміністрації!

На ці всі ситуації хочеться зробити акценти , так як це неприпустимо що адміністрація сама незнає що вона робить! Розглядати скарги по тижнях а то і більше , а тоді говорити я помню но я передумав Галицький це максимальний бред!
Також це нажаль ще не все , вернемось до ситуації з кінцем сезону де клан Прокуратура закинула в общак гроші щоб вийти на 2 місце в топі , але адміністрація рішила їх в ітозі скинути , що недає їм право втручатись у цей рп процес! Є правило:
2.21. Якщо ТОП-3 неактивний клан було змінено адміністрацією, заборонено поповнювати общак протягом останніх 48 годин перед закриттям сезону з метою потрапляння до топ-3 кланів.
Но на закінчення сезону ні один клан небув замінений адміністрацією , тобто правило про заборону поповнювати общак протягом останніх 48 годин є недійсним і неправомірним!
Також якщо ви скажите що потрібно було подавати обов'язково 12 гравців , але в правилах це не є обов'язковим , ти випускаєш скільки тобі треба чи це буде 12 чи це вийде 1 гравець , адміністрація до цього невтручається! А якщо і втручається , тоді прошу переглянути всі клани на картелі та упевнитись що вони легальними спосібами потрапили на картель , якщо ні , то покарати винних у цій дії , та тих хто це допустив! Так як Андрій Берлінов знає що є що!
На даний момент спостерігається:
-ігнор гравців
-повільна робота адміністрації
-вибіркове ставлення
-можливий блат
-втручання в ігрові процеси без підстав

Прошу:
1.Провести перевірку дій адміністрації 04 серверу
2.Надати оцінку діям Берлінова та Галицького
3.Переглянути спірні ситуації (Лія Міллер, Прокуратура)
4.Вжити відповідних заходів!
А про Зга я зовсім мовчу, максимум розглядає скарги і відповідає на репорти в ігрі , відповідь в тг я отримував останій раз 25 лютого!
Незнання правил не звільняє від відповідальності.(даже для адміністрації)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 26.03.26​

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Вирішено у голосовому чаті.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі