Зачинено Некомпетентність ігрових помічників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Чаус

Отаман
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
80
Реакції
31
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Дмитро Чаус
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Кардинал / Кіріл Філіпенко
3. Суть скарги: Останнім часом регулярно стикаюся з відсутністю чіткої відповіді або реальної допомоги з боку ігрових помічників.
Остання ситуація сталася під час звернення з питанням: «Де можна купити б/у авіатранспорт?». На моє запитання відповіли три різні помічники, при цьому кожен надав різну інформацію, а дві відповіді взагалі не стосувалися поставленого питання.
Вважаю, що подібна ситуація свідчить про недостатню компетентність окремих ігрових помічників або неуважне ставлення до звернень гравців. Складається враження, що деякі відповіді надаються формально, без мети реально допомогти, що може свідчити про можливий фарм репортів для статистики.
Прошу перевірити роботу помічників у даному випадку, надати оцінку якості їхніх відповідей та вжити відповідних заходів у разі виявлення порушень.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Переглянути вкладення 416744 скарга (1).png
5. Дата порушення: 18.06.2026.

Андрій Кардинал

Модератор | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
59
Реакції
15
Бали
53
Вітаю.
Оскільки у скарзі було згадано моє ім'я, вважаю за необхідне прокоментувати дану ситуацію.

З контексту вашого запитання видно, що вас цікавило, де можна придбати вживаний авіатранспорт (тобто літаки/гелікоптери, які вже були у використанні).
На острові Зміїний, якщо ви дістанетеся туди самі, ви маєте змогу лише продати свій авіатранспорт, який вже є у вас в наявності, це ж саме можна зробити і в м. Бориспіль на території аеропорту.
Придбати авіатранспорт ви маєте змогу в авіасалоні, який також розташований в м.Бориспіль на території аеропорту, але з салону ви купуєте виключно новий транспорт, тобто ви стаєте його першим власником.
Але, оскільки вас цікавив авіатранспорт, що вже був у використанні, тобто не новий, то одним з варіантів його придбання є купівля у інших гравців, які попередньо виставили свої оголошення про продаж, а уже для здійснення самої угоди разом з продавцем необхідно полетіти на о. Зміїний,частину цього факту я вам і надав у відповіді на репорт, оскільки стоїть ліміт символів.

Чекаємо вердикту КА / Спец.Адміністратора.

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,054
Реакції
1,908
Бали
253
Вітаю
Перевіривши відповіді Ігрових Помічників, порушень у їхніх діях не виявлено. Надана інформація відповідала поставленому запитанню та не містила некоректних відповідей.
Той факт, що відповіді були сформульовані по-різному, не є порушенням, їхній зміст залишається правильним.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі