Відмовлено Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
  3. Суть скарги: Стою біля моста . Влітають в мене гравці з клану BlezeFamQ , чим нанесли мені шкоду зборов'я , атакож спровокували мене , далі я підхожу до данних гравців та вбиваю їх через те що він них була провокація . Проте адміністратор Роман Яромленко видає мені покарання за ДМ . Кличу адміністратора та говорю те що він данних гравців була провокація і якщо є провокація то можна по людям відкрити вогонь, адже ДМ - вбивство без вагомої РП причини, а рп причина була , він повідомляє те що він не бачив . Говорю за те що він не побачив повної ситуації та видає покарання , на що він відповідає " Ну , а якщо я за вами слідкував " . Далі говрю так чому оді отримав я покарання і те о данні гравці не отримали покарання за це , він відповідає те що видасть покарання, далі говорить те що він рішки слідкував і не поачив від них провокації . З його слів які нажаль не потрапили мені на фрапс можна зрозуміти про його некомпетентніть на данній посаді, адже він міг б спочатку в мене запитати за що я вбив гравців,як це робить більшість адміністрації які не побачили повної ситуації . Та й сам непобачивши повної ситуації він видає покарання, на слова те що він них була провокація йому було всеодно , і відповідь в нього доходила лиш до одного - Незгодні скаргу на форум

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео ( таймкод 0:44 , видно що в машині сидить учасник клану , далі він їде збиваючи мене , та інший учасник клану ( 0:46) влітає в нас )
  5. Дата походження: 04.03.2025

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Ви перебували на проїжджій частині, в результаті чого Вас і збив автомобіль. Факт того, що вас збили транспортним засобом, не є підставою для відкриття вогню по гравцях, оскільки це не кваліфікується як РП-причина для вбивства і вважати це провокацією не є правильним. Відповідно, ваші дії були розцінені як ДМ (вбивство без вагомої РП-причини), і адміністратор прийняв рішення про покарання відповідно до правил UKRAINE GTA.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі