♣Artur Faretti♣
D.Faretti my love <3
- Реєстрування
- 12 Січ 2024
- Дописи
- 507
- Реакції
- 357
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко
- Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
- Суть скарги: Стою біля моста . Влітають в мене гравці з клану BlezeFamQ , чим нанесли мені шкоду зборов'я , атакож спровокували мене , далі я підхожу до данних гравців та вбиваю їх через те що він них була провокація . Проте адміністратор Роман Яромленко видає мені покарання за ДМ . Кличу адміністратора та говорю те що він данних гравців була провокація і якщо є провокація то можна по людям відкрити вогонь, адже ДМ - вбивство без вагомої РП причини, а рп причина була , він повідомляє те що він не бачив . Говорю за те що він не побачив повної ситуації та видає покарання , на що він відповідає " Ну , а якщо я за вами слідкував " . Далі говрю так чому оді отримав я покарання і те о данні гравці не отримали покарання за це , він відповідає те що видасть покарання, далі говорить те що він рішки слідкував і не поачив від них провокації . З його слів які нажаль не потрапили мені на фрапс можна зрозуміти про його некомпетентніть на данній посаді, адже він міг б спочатку в мене запитати за що я вбив гравців,як це робить більшість адміністрації які не побачили повної ситуації . Та й сам непобачивши повної ситуації він видає покарання, на слова те що він них була провокація йому було всеодно , і відповідь в нього доходила лиш до одного - Незгодні скаргу на форум
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео ( таймкод 0:44 , видно що в машині сидить учасник клану , далі він їде збиваючи мене , та інший учасник клану ( 0:46) влітає в нас )
- Дата походження: 04.03.2025
Останнє редагування: