Розглянуто Некомпетентні співробітники НПУ Д // 204474, 26840, 20343

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
86
Реакції
58
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: 204474, 26840, 201343
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Антонович
  3. Суть скарги: Катався собі возив груз на фурі, і не замітив і проїхав на червоний сигнал світлофору поліція у мегафон каже зупинитися на мосту я зупинився хоть на мосту забороняється. Далі поїхали кудись я думаю за ними треба поїхав зупинився вже за мостом вони представилися я надав паспорт перевірили у мене розшук я добровільно здався, поліцейський 204474 не дотримується субординації запитується чи можна за кермо, далі поліцейський 26840 по зустрічній смузі їде... І далі не зачитавши міранди повезли до участку в дорозі я тіки запитався чи можна адвоката і все. В участку мені ніхто нічого не сказав чи викликали вони адвоката чи ні, пізніше сказали що адвокат не відповів ну хоть шось я навіть не впевнений шо вони його викликали бо мені ні слова не сказали. Далі поліцейський у формі КОРД 201343, приходить і Без РП відігровки бере мене у кайдани а потім без РП відігровки знімає. Далі не досить правильне відігровка команди в чат /me від поліцейського 204474, ну і все. Примітка: Яке КПЗ? якщо вже назва ІТТ.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 08.12.2024

Тайм-коди:
    00:00 - зупинка на мосту(тоді тіки відеозапис включив)
    01:40 - Недотримання Субординації
    02:15 - Недоречні мегафон
    02:25 - Прямо по мосту по зустрічній...
    07:15 - Кайданки без РП відігровки
    09:10 - Не досить правильна відігровка в чат /me.
    Примітка: Яке КПЗ? якщо вже назва ІТТ.

Останнє редагування:

Влад Простий

Ст.Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
186
Реакції
125
Бали
88
Вітаю. Шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу - оголошую вердикт!

Працівник поліції - отримує покарання у вигляді 2 доган. За численні порушення ЗУ "Про Нац.Поліцію" та Правил Патрулювання

-----------------------
Розглянуто!
-----------------------

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі