Ярослав Антонович
Отаман
- Реєстрування
- 14 Чер 2024
- Дописи
- 86
- Реакції
- 58
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: 204474, 26840, 201343
- Особистий нікнейм: Ярослав Антонович
- Суть скарги: Катався собі возив груз на фурі, і не замітив і проїхав на червоний сигнал світлофору поліція у мегафон каже зупинитися на мосту я зупинився хоть на мосту забороняється. Далі поїхали кудись я думаю за ними треба поїхав зупинився вже за мостом вони представилися я надав паспорт перевірили у мене розшук я добровільно здався, поліцейський 204474 не дотримується субординації запитується чи можна за кермо, далі поліцейський 26840 по зустрічній смузі їде... І далі не зачитавши міранди повезли до участку в дорозі я тіки запитався чи можна адвоката і все. В участку мені ніхто нічого не сказав чи викликали вони адвоката чи ні, пізніше сказали що адвокат не відповів ну хоть шось я навіть не впевнений шо вони його викликали бо мені ні слова не сказали. Далі поліцейський у формі КОРД 201343, приходить і Без РП відігровки бере мене у кайдани а потім без РП відігровки знімає. Далі не досить правильне відігровка команди в чат /me від поліцейського 204474, ну і все. Примітка: Яке КПЗ? якщо вже назва ІТТ.
- Докази (скріншот/відео): тут
- Дата порушення: 08.12.2024
Тайм-коди:
00:00 - зупинка на мосту(тоді тіки відеозапис включив)
01:40 - Недотримання Субординації
02:15 - Недоречні мегафон
02:25 - Прямо по мосту по зустрічній...
07:15 - Кайданки без РП відігровки
09:10 - Не досить правильна відігровка в чат /me. Примітка: Яке КПЗ? якщо вже назва ІТТ.
Останнє редагування: