Відмовлено Некомпетентість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
818
Реакції
1,120
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Лайт Ягамі
2. Нікнейм адміністратора: федорченко
3. Суть скарги: я написав адміністратору з проханням не спекати за мною, тому що, наскільки мені відомо, це нон рп персонаж але у відповідь, я отримав мут за нібито MG, хоча я просто звернувся до нього як до адміністратора. Після цього почалась битва за територію. Я поїхав на неї, і на відео чітко видно смс про початок битви. Але адміністратор почав втручатися в ситуацію, хоча це вже рппроцес і, по ідеї, він не повинен на нього впливати. Я граю на різних серверах і беру участь у битвах за території, але такого ще не бачив. Складається враження, що є якась прив’язаність до певних кланів. Навіть заїхати машиною на квадрат, де звичайне поле, вже не можна. Виходить, що за такою логікою ми повинні просто бігти пішки, поки не закінчиться битва за територію, що виглядає абсурдно

Відповідь федорченка у цій темі з написаним текстом в ШІ НЕ ЦІКАВИТЬ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик 00:18 / 00:38 /( 1:42 - почав їхати на пусте поле, де відбувається територія, не будемо ж пішки бігти пів карти)
5. Дата порушення: 13.03.2026

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Лайт Ягамі.

Вважаю Ваші звинувачення щодо моєї некомпетентності повністю некоректними та безпідставними.

Вам було видано блокування голосового та текстового чатів на 10 хвилин за порушення правила 5.1 — MG (Metagaming), а саме написання OOC інформації в IC чаті (перенесення інформації з реального світу в ігровий, тобто змішування чатів). До OOC також можуть відноситися позначки на кшталт ")", ".", "?" тощо.

Згідно з правилами, за це порушення передбачено мут до 45 хвилин. Вам було видано 10 хвилин, враховуючи історію Ваших покарань. Суть порушення полягала в тому, що замість використання OOC-чату Ви написали OOC інформацію в RP-чат.

Також хочу нагадати про пункт 4.5 правил: якщо адміністратор з’являється біля гравців без невидимки та з червоним нікнеймом, будь-який RP-процес тимчасово зупиняється, доки адміністратор не зникне. У даній ситуації я не з’являвся поруч, тому Ви були зобов’язані продовжувати спілкування виключно в рамках RP.

Щодо покарання за порушення правила 6.20 — NonRP Drive: Ви рухалися по полю зі швидкістю понад 60 км/год, що є порушенням правил реалістичного водіння. На той момент RP-процес не відбувався, тому Вам було видано відповідне покарання.

Усі необхідні докази за потреби будуть передані Головній Адміністрації.

Очікуйте остаточного рішення.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Адміністратор слідкує за багатьма гравцям в різнх ситуаціях. Після перевірки факт предвзятого ставлення по перевіркам не підтверджено. Покарання видані вірно.

В оскаржені відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі