Відмовлено Некопетність або Неправильний розгляд ситуації скарги (Відповідь ГС держ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Нокс

Тише працює СБУ!
Реєстрування
27 Чер 2026
Дописи
55
Реакції
21
Бали
17
1. Ваш нікнейм та ID: Кирило Нокс (Нік котрі подовав скаргу: Артем Юрчишин 229154)
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Петровський
3. Суть скарги: Доброго ранку шановний ГС дивитесь ваш зам розглядав скаргу на котрі видно як унижають мого підлеглого я Заступник Голови Служби Безпеки України я знаю що таке Блат і перевищення повноважень якщо ви тираєте відповідь якимось тупими СБУШНИКАМ то ні ви помиляєтесь ми люди розумні, і ми знаємо правил я прошу якщо ви розумні пан ГС будь ласка перерозгляд робіть!
Тепер переходимо до скарги:

1. Що я бачу вони були войсі на 01 офіційному каналі що це є офіційне стосовно правил до гри включаючи!

2. Як гравець Андрій Зільбер говорить якусь чуж про Донбас і як сміються про міста Донбаса, котрі люди загубили свої домівки своїх домашніх улюбленців я нічого смішного не бачу, (моя родина вони теж с Донбаса вони жили до 2014 року у місті Іловайску ви прочитаєте історію цього міста як там наші воїни потрапили у смертну ловушку)!

3. Гравець Люциус Котик також порушив такі праві слишком перевищив повноваження також вимагання у мого підлеглого гроші (Мій підлеглий під його давление дав йому ці кошти він сам не давав) як ви це розумієте

4. Де ви бачили де мого підлеглого щось говорив (3 рази переглядав у нього відкати, звук як у рибки що ви чули цього відкатика)

5. Ще що я побачив це як Адіністратор Артем Шевченкович або інший як вони відкривають відповідь і гравець Люциус Котик пише свої оправдання типо мол то шо ви бачили за що і т.д. (Я не попка дурний я перший день не живу бачу що він робить також його дружбан як цих допустили на такі посади)!

6. (Я би намісті адміністрації звільнив цих особі з посад и ЧС МВС і ЧС ВРУ)

7. Також чого ще стосується тут НПУШНИКА?? Тому що він виконав незаконний наказ і без протоколу і взяв просто так лишив і також я хочу запросити ще відкатик у цього НПУШНИКА він приїхав взяв лишив моєму підлеглому права на керування автівки і без протоколу!? (Також я буду піднімати питання до його Лідера я бачу що він вобще не виховує)!

І тепер переходимо до перелік порушення правил:

1. Люциус Котик:
2.1. Заборонено порушувати субординацію стосовно вищих за рангом (званням) працівників. | Попередження/Догана/Звільнення
Чому вже ви запитаєте? тому що мій вищий по рангу і должності (Він тільки підкоряється Призиденту, Міністру, Генералу, Полковнику, я не бачу щоб підполковники підкорилися до якись радників або хтось не вижу якщо бажаєте щоб вони вам підкорилися прокуровів хай пишут законопроєкт или правилах до гри)!

2.9. Заборонено ображати колег у будь-якому вигляді, як у рацію фракції, так і у рацію "Оголошення фракцій". | Попередження/Догана/Звільнення
Інтересно чому запитаєте мені? Тому що я бачив що неодократно як моєму співробітнику ображали много войсі також (він получив в реальному житті психологічну травму і він не хоче працювати тому які адміни нас захищають і ви називаєтесь самими кращими адмінами не бачу взагалі що ви кращі я бачу тільки блат і гнобите нашу фракцію)

2.11. Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці. | Попередження/Догана/Звільнення
Чому саме? (Ну ви самі бачите на відкатику)!

2.20.
Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
Чому саме так (а тому моєму підлеглому стільки вони гадостей ноговорили і тепер він посмішуючий)!

Перевищення повноважень!

Андрій Зільбер
2.20.
Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.11. Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці. | Попередження/Догана/Звільнення
2.9. Заборонено ображати колег у будь-якому вигляді, як у рацію фракції, так і у рацію "Оголошення фракцій". | Попередження/Догана/Звільнення

перевищення повноважень (на ваш розсуд)

Даня Балабай

2.37.
Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Примітка 2:
працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн
Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

З повагою Заступник голови служби безпеки України Полковник Кирило Нокс

Некотрні докази можете отримати у мене в особисті!

5. Дата порушення: 21.09-22.09

Останнє редагування:

Владислав Атсукі

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
349
Реакції
90
Бали
217
Вітаю
1.Діскорд не відноситься до гри, за порушення у діскорді неможливо видати покарання у грі тому що правила діскорду не відносяться до правил гри та за порушення у діскорді гравець не може отримати Мут у грі

2.Андрій Зільбер говорив про Люциуса Котика та його походження і його риси характеру базуючись на тому звідки він родом

3.Люциус Котик не говорив саме за свій рахунок, мова йшла про перечислення грошей на один із благодійних фондів України щоби не конфісковувати права за численні порушення правил дорожнього руху які вчинив ваш працівник

4.Якщо ви маєте на увазі Мут гравцю Кевін Морган [246496] він отримав Мут за неповажне ставлення написавши в оффтоп чат "Плакса"

5.Гравець може відповісти у скарзі яка стосується його та надати додаткові докази для повного розуміння ситуації

6.Гравці отримують покарання згідно правил при наявних порушеннях

7.Працівник НПУ вилучив документи згідно наказу заступника генерального прокурора за масові порушення правил дорожнього руху вашого працівника.

Щодо порушень

2.1. Заборонено порушувати субординацію стосовно вищих за рангом (званням) працівників. | Попередження/Догана/Звільнення
Працівник СБУ не є вищим званням та заступник генерального прокурора йому не підкорюється, щодо неадекватного висловлювання у діскорді з Люциусом Котиком буде проведена бесіда

Образ у рацію фракції або у рацію "Оголошення фракцій немає.

Суперечка відбулася із за певних причин яким сприяли обидві сторони.
З гравцями буде проведено бесіду.
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
Зниження репутації фракції немає.

Ситуація з Андрієм Зільбертом рівноцінна.

Щодо працівника НПУ Дані Балабая

У пункті правил 2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
приміткою зазначено
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Причина для конфіскації прав була так як ваш працівник масово порушував правила дорожнього руху за що було вилучено права

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Пункт 2.40 передбачає собою масові порушення правил державних організацій, зі сторони працівника НПУ порушень не вбачаю.

Також ви можете звернутись до суду для оскарження вилучення ваших прав та подати заяву щодо незаконності дій заступника генерального прокурора та працівника НПУ

Очікуємо відповіді ГА​

Конор Стоун

.
Активний гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,713
Реакції
711
Бали
409
Вітаю

ГС надав вичерпну відповідь щодо даної ситуації.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі