Розглянуто Некоректна видача покарання | Рудой Тарас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Який діскорд сервер: Центральна Україна
Нік в діскорді(з #1234): махита#5228
Нік модератору: Рудой Тарас#0675
Причина покарання: П.1(образи, які пригнічуют честь та гідність гравців.)
Суть скарги:
Видали покарання за повідомлення: "Це шо за чорт", у цьому повідомлені я не бачу ніякого порушення правил діскорд серверу, тим більш образи у сторону гравця, також запевняю що це повідомлення ніяк не пригнічує честь та гідність інших гравців, тому покарання видане техом некоректне.
Дата видачі покарання: 07.03.2023

Готовий відповідати у разі обману: Так.
Докази:
Тик

Рудой Тарас

Колишня Тех. Під. 01; Легенда лідерів 01
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
46
Реакції
74
Бали
23
Вік
22
На мою думку, всі користувачі нашого серверу, тим паче людина з ролью модератора, має більш толерантно спілкуватися з іншими користувачами та показувати приклад. При цьому, ви тегнули зовсім іншу людину, тим самим, продоживши діалог могли порушити п.10 правил серверу у дискорд. Через це, та для запобігання подальшому конфлікту, вам було видане відповідне покарання. Оскільки покарання не передбачає попередження, я вважаю, що не зробив протиправних дій. Також спираючись на саму образу (оскільки вважаю її не дуже грубою) вам було видане найменше покарання з можливого.
Прикладаю фото-доказ: *тиц*

Останнє редагування:

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
На мою думку, всі користувачі нашого серверу, тим паче людина з ролью модератора, має більш толерантно спілкуватися з іншими користувачами та показувати приклад. При цьому, ви тегнули зовсім іншу людину, тим самим, продоживши діалог могли порушити п.10 правил серверу у дискорд. Через це, та для запобігання подальшому конфлікту, вам було видане відповідне покарання. Оскільки покарання не передбачає попередження, я вважаю, що не зробив протиправних дій.

Прикладаю фото-доказ: *тиц*
Конфлікт був? Правильно, ні.
Причини для покарання не бачу. Факту конфлікту не було, тому видача покарання по принципу: "Ви нічого що порушило правила, не зробили але могли почати конфлікт" не дуже мені подобається, також причина муту була не "запобігання" конфлікту, ви чітко указали причину: Правило н.1, порушення якого тут немає)

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Причини для покарання не бачу. Факту конфлікту не було, тому видача покарання по принципу: "Ви нічого що порушило правила, не зробили але могли почати конфлікт" не дуже мені подобається, також причина муту була не "запобігання" конфлікту, ви чітко указали причину: Правило н.1, порушення якого тут немає)
Додано: Також, прошу помітити що в правилах не вказано що ви маєте право видавати покарання для запобігання порушення, ви маєте право це робити тільки маючи при собі докази які підтверджують факт саме порушення.

Рудой Тарас

Колишня Тех. Під. 01; Легенда лідерів 01
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
46
Реакції
74
Бали
23
Вік
22
Додано: Також, прошу помітити що в правилах не вказано що ви маєте право видавати покарання для запобігання порушення, ви маєте право це робити тільки маючи при собі докази які підтверджують факт саме порушення.
Ви вважаєте слово "чорт" придатним до спілкування з іншими людьми? Воно є толерантним по відношеню до інших? Я просто хотів донести вам можливий хід майбутнього, проте це не відміняє той факт, що "чорт", на мою думку. В вашому повідомленні не набуває того самого сенсу, під яким ми всі звикли розуміти персонажа з міфології.

Останнє редагування:

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Доброго дня, шановний гравець, за наданими Вами доказами виношу наступний вердикт:
По-перше з Тарасом буде проведена бесіда стосовно того, що ви тегнули самі себе
По-друге Вас я попрошу більше так не робити, так як це не дуже адекватно.
Вирішено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі