Відмовлено Некоректна відповідь адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Кант,Мирослав Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Томас Джери
  3. Суть скарги: Вітаю. Суть моєї скарги полягає в наступному: Я написав у репорт про те, що в одного з гравців нонРП нікнейм. У відповідь два адміністратора порадили мені натиснути клавішу (О), зайти в магазин послуг та змінити нікнейм. Проте я не звертався з проханням змінити свій нікнейм. Моя скарга стосувалась іншого гравця, у якого, на мою думку, нікнейм не відповідає правилам РП. Я граю на цьому сервері вже давно, і раніше, якщо у гравця був нонРП нікнейм, адміністрація змінювала його — або на стандартний, або дозволяла гравцю самостійно обрати новий, який відповідатиме правилам. Я вказав у репорті ID гравця, його нік та порушення (нонРП нікнейм). Прошу Головного Адміністратора розглянути цю ситуацію та дати чітку відповідь: чи має адміністрація право змінювати нонРП нікнейми гравців. Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиц
  5. Дата походження: 14.06.2025

Останнє редагування:

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю, шановний гравцю.

Дякуємо за звернення та вашу активну позицію щодо дотримання правил сервера.

Хочу пояснити причину, чому у відповідь на ваш репорт була надана порада змінити нікнейм через послугу в магазині (натиснувши клавішу "О"). Справа в тому, що відповідно до оновлених правил сервера, адміністрація не змінює нонРП нікнейми гравцям у звичайному порядку. Винятки становлять лише наступні випадки:

• Нікнейм є образливим;​
  • Нікнейм імітує адміністратора;​
  • Гравець має рівень нижче 7-го.​

У випадку, про який ви повідомили, нікнейм гравця справді не є РП, однак не підпадає під жоден із зазначених винятків. Також ситуація була додатково уточнена у ЗГА, і було підтверджено, що гравець має змінити нікнейм через відповідну донат-послугу.

Розуміємо, що раніше практика була дещо іншою, але зараз ми діємо згідно з оновленими правилами.

Бажаємо вам приємної гри на сервері
UKRAINE GTA!

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Шановний Гравець, ось пункт з Правила UKRAINE GTA:
3. Положення про нікнейм
3.3. Якщо нікнейм гравця не відповідає правилам, гравець має право запросити в адміністрації безкоштовну зміну нікнейма до 7 рівня облікового запису на відповідний встановлений правилам. Якщо неправильний нік змінений через донат-послугу, таке право анулюється і адміністрація має право запросити у гравця зміну нікнейма на відповідний правилам через донат.
Склоняючись на це правило, порушень з боку адміністратора немає.
Вони надали чітку відповідь, що гравець може звернутися до магазину послуг у меню "О".
Також адміністратор надав свою відповідь вище.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі