Розглянуто Некоректна відповідь у репорті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима_Чага

Козак
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
21
Реакції
7
Бали
357
1.Ваш нікнейм та ID: Діма Чага 3524
2. Нікнейм адміністратора:Демьян Мартинович
3. Суть скарги:
Здрастуйте, суть моєї скарги полягає в тому, що даний адміністратор неправильно відповів на мій репорт.

У репорті я поставив питання: «Як мені зібрати сіно, якщо я збираю пшеницю, а випадає зерно?»

На моє питання адміністратор Демьян Мартинович відповів: «На фермі», хоча я ставив зовсім інше питання.

Після цього я відправив ще один репорт із проханням, щоб саме він телепортувався до мене та надав відповідь на моє питання. Проте на мої наступні репорти відповідали інші адміністратори.

Після цього я окремо написав, щоб саме Демьян Мартинович телепортувався до мене, але мені повідомили, що прохання йому передали. Однак відповіді від нього я так і не отримав.

Прошу зв'язатися з даним адміністратором та з'ясувати цю ситуацію. Він надасть вам відеодокази. Також я можу надати відео, яке є у мене.

На жаль, запис відео я увімкнув лише після першого репорту, тому самого моменту першої відповіді на відео немає.

Прошу не закривати скаргу одразу, щоб ситуацію можна було повністю розібрати.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
1789248946518.png

5. Дата порушення:13.09.26

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,495
Реакції
618
Бали
409
Вітаю

На фермі є поля, де можна збирати зерно, сіно та яблука. Тому відповідь адміністратора щодо місця збору була коректною.
Через велику кількість репортів адміністратор не мав можливості телепортуватися до вас та особисто показати місце збору сіна. Щодо цього з адміністратором буде проведена відповідна бесіда.
В іншому порушень у діях адміністратора не виявлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі