Розглянуто Некоректна причина звільнення / Артем Радонежський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Герасименко

З-L Мерії Дніпра | Західна Україна №2
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
28
Реакції
24
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Артем Радонежський
  2. Особистий нікнейм: Андрій Герасименко
  3. Суть скарги: В нас пішов лідер Данил Грамов по ЗВБ, після чого були відкриті заявки на посаду лідера Мерії м. Дніпра, Артем Радонежський встав на пост лідера Мерії м. Дніпра, після чого зробив розформ особового складу.
    Але, мене - Андрій Герасименко, він звільнив за причиною "Порушення Статуту", а усіх інших співробітників за причиною "Розформ складу" - я вважаю це в-першу чергу некоректною причиною звільнення, тому що в Правилах Лідерів та Заступників вказано:
    - Пункт 1. Причина звільнення за порушенням статуту повинна бути вказана з пунктами статуту, які порушив гравець. [КД вступу до фракцій 5 днів]
    - По-друге, мене повинні були звільнити за причиною "Розформ" ще в день коли звільнили всіх інших.
    - По-третє якщо від мене були якісь порушення, хочу щоб лідер прикріпив це сюди, а не отримав просто від адміністратора вердикт "Відхилено. Поспілкувавшись з лідером, передивившись докази згоден з рішенням лідера"

P.s: чому я повинен очікувати 5 днів КД. якщо лідер не правильно написав причину звільнення?

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *докази*
  5. Дата походження: 17.07.2023р
    image.png

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
"шановний гравець" Я вважаю, взагалі, що ви мали отримати 3 догани та ЗЧС або навіть бан (тому прошу адміністрацію звернути увагу на данні порушення)
ви порушили 1. Правило субординації 2 Правило спілкування в рації 3 Неадекватні висловлювання + оск рідних
Нажаль є такі слова сказані вами які не можна показувати тут на загальне бачення але вони надані адміністрації Приклади ваших порушень
121212-07-17_20-40-34.jpg
34234-07-17_20-40-44.jpg

Андрій Герасименко

Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
28
Реакції
24
Бали
21
"шановний гравець" Я вважаю, взагалі, що ви мали отримати 3 догани та ЗЧС або навіть бан (тому прошу адміністрацію звернути увагу на данні порушення)
ви порушили 1. Правило субординації 2 Правило спілкування в рації 3 Неадекватні висловлювання + оск рідних
Нажаль є такі слова сказані вами які не можна показувати тут на загальне бачення але вони надані адміністрації Приклади ваших порушень Переглянути вкладення 91680Переглянути вкладення 91681
Хочу нагадати вам, що не тільки я це писав, а й люди з вашого боку також, чому ж ви це не покажете? На іншому скріншоті я взагалі написав 10-4, що в цьому поганого?)

Данил Грамов

Не будем говорить о плохом, а лучше сделаем
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
24
Реакції
11
Бали
11
Нажаль є такі слова сказані вами які не можна показувати тут на загальне бачення але вони надані адміністрації Приклади ваших порушеПереглянути вкладення 91681
А яким боком дiскорд серверу та канал спiлкування може вiдноситися до гри, якщо це канал для спiлкування. Якщо ви звiльнили всiх хто вам писав щось схоже, то ви звiльнили по розформу, окромя Андрiя. Якась мабуть особлива неприязнь?

Данил Грамов

Не будем говорить о плохом, а лучше сделаем
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
24
Реакції
11
Бали
11
Нажаль є такі слова сказані вами які не можна показувати тут на загальне бачення але вони надані адміністрації Приклади ваших порушень Переглянути вкладення 91680Переглянути вкладення 91681
В нас також достатньо доказiв щодо некомпетентностi вас як мера та вашого особового складу, але ж ми ще нiчого не робимо, бо ви наскаржетесь пану Скакуну ?

Останнє редагування:

Андрій Герасименко

Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
28
Реакції
24
Бали
21
Хотів би прикріпити скріншот, де саме Ваш підлеглий Артем, а саме Дмитро Дамсот - заступник мера на хвилиночку, оскорбляв рідних.
Screenshot_20230715-215852_Discord.jpg

Андрій Герасименко

Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
28
Реакції
24
Бали
21
Хотів би прикріпити скріншот, де саме Ваш підлеглий Артем, а саме Дмитро Дамсот - заступник мера на хвилиночку, оскорбляв рідних.Переглянути вкладення 91688
Артем хоче влаштувати якусь мені переатестацію, хоча яка може бути переатестація, якщо буде розформ? Поясніть.

Віталій Скоропад

Західна Україна
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
473
Реакції
145
Бали
48
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
З Артемом Радонежским буде проведена бесіда, причина - порушення правил звільнення.
Отримавши всі докази від даного гравця, я з ним повністю, згоден, також Вам було видано покарання в ДС від Заступника Головного Адміністратора. Крім цього повідомляє, що офіційний ДС канал прирівнюється до гри.
Також, Дмитро Дамсот отримує бан на 3 дні за образу рідних.
Данил Грамов отримує бан на 3 дні за образу рідних.

Дякую за увагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі