Розглянуто Некоректний арешт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SameTak

Новий гравець
Реєстрування
13 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
4
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Сумік Метсукі
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Ось по цьому посиланню кинули скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/237590-6-13-6-14.427956/ мали посадити на 50 хвилин, посадили на 60.
Хотів би ще розяснення за що взагалі дали бан. Тобто по 6.13. "PG" - Powergaming люди які зі зброєю - є неадекватними. І якщо я буду задавати питання, чи намагатися зрозуміти, що від мене хочуть, вони не зможуть цього почуюти. І намагатися говорити безідейно.
6.14. "RK" - Revenge Kill - якщо я живу в будинку, до якого мені треба проїхати, повз людей які мене вбили, зробити цього я не можу, мені треба обрати маршрут в об'їзд
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Адміністратор Рома Семеген посадив гравця Сумік Метсукі на 60 хвилин. Причина: Порушення правил UKRAINE GTA 6.13 та 6.14 (скарга на без.орг) //by Кардинал
5. Дата порушення:28.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,565
Реакції
647
Бали
409
Вітаю

За зайві 10хв деморгана з адміністратором було проведено бесіду, а також переслано грошову компенсацію навашу ігрову карту.

Покарання за порушення правила 6.13. було видано через невиконання RP вимог від гравців, які наставили на вас зброю, та попередили про наслідки. При загрозі життю ви мали виконати вимоги.

Покарання за порушення правила 6.14. теж було видано вірно. Не можна повертатись на місце смерті протягом 15хв, і судячи з ваших дій, можна зробити висновок, що ви це зробили навмисно, так як ви повернулись на місце смерті з лікарні, тоді як ваш будинок знаходиться поряд з місцем подій, а ви рухались в протилежному напрямку від нього.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі