Горпин
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Бер 2023
- Дописи
- 17
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
1.Адміністратор -Pavlo_Durnev
2.мій нік в грі-Влад Горпинченко на сервері центральна Україна
3.суть звернення- дорогий адміністратор прошу звернути увагу на мое звернення!
я працював на «Роботі авто-угон»
Було дуже багато звернень в сторону адмінестрації, з приводу баганих стовпів та дорожніх знаків та інших текстур.
На авто угоні автомобілі постійно в них застягають принайменшому дотиці до них.
Сьогодні в мене також сталась прикра ситуація мене занесло на дорозі та я застряг в дорожньому знакові. Після чого я негайно звернувся до поважної адміністрації з приводу застрягання у баганому знакові очікуючи більше 5 хвилин уваги від адміністрації я так і не дочекався після цього в мене закінчився час на авто-угоні та в мене провалилось завдання! Після чого я заспавнив власне авто та при спробі повернутися до авто-угону мене підрізали після чого я вилетів за межі дороги на газон і після чого я був посаджений за грати адміністратором за причиною Non rp Draive. Після чого мене переплутали з іншою людиною та видали бан якоби я не коректно виразився до адміністрації проекту та видали бан на 30 днів.
Прошу звернути увагу та прийняти міри.
Дата видачі бану 24.03.2023 о 14:39.
З повагою Гравець центральної України «Влад Горпинченко»
2.мій нік в грі-Влад Горпинченко на сервері центральна Україна
3.суть звернення- дорогий адміністратор прошу звернути увагу на мое звернення!
я працював на «Роботі авто-угон»
Було дуже багато звернень в сторону адмінестрації, з приводу баганих стовпів та дорожніх знаків та інших текстур.
На авто угоні автомобілі постійно в них застягають принайменшому дотиці до них.
Сьогодні в мене також сталась прикра ситуація мене занесло на дорозі та я застряг в дорожньому знакові. Після чого я негайно звернувся до поважної адміністрації з приводу застрягання у баганому знакові очікуючи більше 5 хвилин уваги від адміністрації я так і не дочекався після цього в мене закінчився час на авто-угоні та в мене провалилось завдання! Після чого я заспавнив власне авто та при спробі повернутися до авто-угону мене підрізали після чого я вилетів за межі дороги на газон і після чого я був посаджений за грати адміністратором за причиною Non rp Draive. Після чого мене переплутали з іншою людиною та видали бан якоби я не коректно виразився до адміністрації проекту та видали бан на 30 днів.
Прошу звернути увагу та прийняти міри.
Дата видачі бану 24.03.2023 о 14:39.
З повагою Гравець центральної України «Влад Горпинченко»