Розглянуто Некоректний бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Пилип

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
18
Реакції
1
Бали
8
  1. Ігор Пилип
  2. Забанив: Ростислав Роман, розглянув скаргу на мене: Адам Квенті
  3. Забанили мене і Стаса Пилипа на 5 днів за пунктом 3.8 і додали до нього пункт 3.10. Заблокували нас за те, що ми вели пограбування без фрапсу, проте в самій скарзі на нас не було доказів, що ми взагалі робили пограбування: ми лише наділи стяжки на Івана Кульч, тому бан є некоректним оскільки ми не тільки не мали цілі його пограбувати, а й немає доказів що ми цього хотіли зробити. Є докази тільки на те, що ми наділи на нього стяжку, посадили в бус і приїхали в ангарі в аеропорту. Отже, якщо немає доказів на те що ми робили саме пограбування - немає доказів на порушення пункту 3.8, і відповідно немає доказів на порушення 3.10 (доречі, немає навіть доказів на те що ми щось вкрали, адже ми цього не робили і не хотіли, а також Стас Пилип відіграв РП, просто через бумбокса це було не чути). Якщо коротко: пограбування не було, був тільки факт того що ми взяли гравця в стяжки і посадили в бус. А ось за що нам можна видати покарання: наша ціль була взяти гравця в стяжки, відвести в безлюдне місце і розстріляти. Готові понести за це покарання.
  4. 4. А ось посилання на ту саму скаргу, де є той самий відео-доказ: Скарга (тикайте)
  5. 16.07.2026

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
844
Реакції
360
Бали
123

Як скарга на мое Ім'я хочу надати свій коментар щодо цієї ситуації.

Дійсно, на відеодоказі, який був наданий у скарзі, не видно самого процесу пограбування. Крім того, відеозапис не є повним, оскільки після того, як гравця посадили в транспортний засіб і вивезли до ангара, подальші події на ньому відсутні. Відповідно, підтвердити або спростувати, що саме відбувалося після цього, лише за наданим фрагментом неможливо.

Саме тому мною було запитано відеодоказ з вашого боку. Це було зроблено для того, щоб отримати повну картину RP-ситуації та об'єктивно встановити всі обставини. Відповідно до правил сервера, під час використання стяжок гравець повинен вести відеофіксацію, оскільки така ситуація прирівнюється до викрадення. Саме повний відеозапис дає можливість адміністрації перевірити законність усіх дій учасників та прийняти справедливе рішення.

У своїй апеляції ви зазначаєте, що не мали наміру грабувати гравця, а лише хотіли вивезти його до безлюдного місця. Проте ці слова не можуть бути підставою для прийняття рішення без відповідних доказів. Саме тому адміністрація і запросила повний відеозапис, щоб встановити, що саме відбувалося після застосування стяжок.

Отже, запит відеодоказу був необхідний виключно для повного та неупередженого розгляду ситуації. Моєю метою було встановити всі обставини події, а не робити висновки лише на підставі неповного відеозапису чи пояснень однієї зі сторін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі