Розглянуто Нелегалні 2 догани!(лише для ГА та ЗГА або керівництва!)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сеня Уорд

Козак
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
26
Реакції
7
Бали
6
Нікнейм адміністратора:Дмитро Мінур
Особистий нікнейм:Сеня Уорд
Суть скарги:я затримав людину за те що він мене обзивав тобто(порушення порядку) він не хотів надавати паспорт тому виписав непідкору(відіграв я рп трохи раніше на фрабсі тому що тоді статья не видалась)ось ближче до суті

Я все видав але перед цим я казав в оффтоп чат та фрабс іде не 5 хвилин я важаю там недостатньо доказів тому я б хотів щоб цей гравець показав фрабс раніше як він обзивав і так далі він його просто обрізав рішення за вами ! Дуже хотілось би щоб даний адміністратор отримав попередження я важаю це 2 догани за просто так!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження:05/07/2024

Сеня Уорд

Козак
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
26
Реакції
7
Бали
6
Нікнейм адміністратора:Дмитро Мінур
Особистий нікнейм:Сеня Уорд
Суть скарги:я затримав людину за те що він мене обзивав тобто(порушення порядку) він не хотів надавати паспорт тому виписав непідкору(відіграв я рп трохи раніше на фрабсі тому що тоді статья не видалась)ось ближче до суті

Я все видав але перед цим я казав в оффтоп чат та фрабс іде не 5 хвилин я важаю там недостатньо доказів тому я б хотів щоб цей гравець показав фрабс раніше як він обзивав і так далі він його просто обрізав рішення за вами ! Дуже хотілось би щоб даний адміністратор отримав попередження я важаю це 2 догани за просто так!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження:05/07/2024
Ще трохи доповню якщо цей адміністратор каже що я порушив субординацію і рп відігровку то ні просто фрабс не весь рп відігровка була але я ще раз кажу я відіграв у холлі ГУНП коли чекали адвоката
Просто статья тоді не видалась і я видав я реально хочу почути відповідь за сторони старших я вважаю що це неадекватно

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Ви отримали покарання за порушення субординації та NonRP Дії, тобто не відігровка РП дій.
З рішенням Адміністратора згоден. Якщо ви маєте повний доказ ситуації, де ви видали розшук в ГУНП, ви можете подати нову скаргу з цим доказом.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі