Відмовлено Нелепий чат бат в діскорді 04.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Чат бот діскорда
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Я уже не перший раз таку фішку бачу, як, толі модератори діскорда, толі просто чат бот, абсолютно неадекватно реагує на реакцію "Клоун" у діскорді. Чому чат бот так реагує на цю реакцію, що дає мути і так далі???Якщо це взагалі чат бот робе... Вот ситуація дуже смішна, на моє повідомлення "люді" ставять всякі "принижливі" смайли, тіпо сміха зі сльозами і так далі, за це їм, ніякого покарання від модераторів діскорда, я не бачу, або якось реакції зі сторони чат бота, тоді ж коли я сам поставив реакцію клоун на своє ж повідомлення у діскорді у розділі торгівля, мені бот дає мут на пів години за це. Я вибачаюсь але АЛЛЬО???? Як це працює??? У чат бота проблема с цим "смайліком", чи я щось не розумію, чому такі реакції, як сміх зі сльозами, яке ставится у більшості випадків як "принижливе" та "насмішливе" значення, на це ніякої реакціїї немає, за на смайл "клоун" відразу мут дає????В чому логіка. І поясніть як це працює, коли за реакцію на своєж повідомлення у діскорді, я там отримую мут.!?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 15.05.2025р.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі