Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 81
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Чат бот діскорда
- Особистий нікнейм: Пандус Діксон
- Суть скарги: Я уже не перший раз таку фішку бачу, як, толі модератори діскорда, толі просто чат бот, абсолютно неадекватно реагує на реакцію "Клоун" у діскорді. Чому чат бот так реагує на цю реакцію, що дає мути і так далі???Якщо це взагалі чат бот робе... Вот ситуація дуже смішна, на моє повідомлення "люді" ставять всякі "принижливі" смайли, тіпо сміха зі сльозами і так далі, за це їм, ніякого покарання від модераторів діскорда, я не бачу, або якось реакції зі сторони чат бота, тоді ж коли я сам поставив реакцію клоун на своє ж повідомлення у діскорді у розділі торгівля, мені бот дає мут на пів години за це. Я вибачаюсь але АЛЛЬО???? Як це працює??? У чат бота проблема с цим "смайліком", чи я щось не розумію, чому такі реакції, як сміх зі сльозами, яке ставится у більшості випадків як "принижливе" та "насмішливе" значення, на це ніякої реакціїї немає, за на смайл "клоун" відразу мут дає????В чому логіка. І поясніть як це працює, коли за реакцію на своєж повідомлення у діскорді, я там отримую мут.!?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження: 15.05.2025р.
Останнє редагування модератором: