Розглянуто Немає вирішення проблеми 3+ тижня ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікторія Діас

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2023
Дописи
17
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі: Віка , @vika_trs.
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ):#333257
3. Ім'я та прізвище оператора: @yuliia_seven
4. Суть звернення:
03.07.2026 я звернулася до технічної підтримки в Telegram із проблемою: у мене не працює пошук скарбів. Мене попросили надати відео, на якому видно проблему, що я одразу й зробила. Після цього мені повідомили, що проблему вирішать.

08.07.2026 я повторно звернулася до підтримки, щоб дізнатися, коли буде усунено несправність, адже для проходження Battle Pass мені необхідно виконувати завдання з пошуку скарбів. Через цю помилку я була змушена щоразу витрачати 43 карбованці на оновлення завдання, через що втрачала ресурси та можливість отримувати очки Battle Pass.

Відповіді 8 липня я не отримала, тому ввечері 09.07.2026 повторно написала до підтримки. Мені відповіли лише, що над вирішенням проблеми працюють.

Станом на 26.07.2026 проблема досі не вирішена, хоча з моменту першого звернення минуло вже понад три тижні. За цей час я не могла повноцінно проходити Battle Pass та була змушена витрачати внутрішньоігрову валюту на заміну завдань. Прошу повідомити конкретні строки вирішення цієї проблеми або надати інший спосіб її вирішення.

5. Докази (скріншоти/відео): Коли було саме звернення тиць, доказ 1, доказ 2
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 26.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі