Відмовлено Неможу грати тому що не хочу прив’язувати номер телефона.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

3akhar

Козак
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
14
Реакції
14
Бали
3
Чому я повинен обов’язково прив’язувати свій номер телефона до гри? Я не хочу прив’язувати номер телефона, тоді чому я не маю право на вибір? Я не можу тепер грати на своєму аккаунті на балансі якого 150+кк. Я вимагаю щоб прив’язка мобільного телефону до гри була не обов’язкова, і ті хто хоче грати без неї могли це зробити. Давайте тоді ще додамо серійний номер паспорту обов’язковим, як на то пішло?

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Богдан Сумскій

Летенант
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
41
Реакції
0
Бали
8
Вік
16
так ти можеш нре Прив*язувати свій номер Телефона

Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
Чому я повинен обов’язково прив’язувати свій номер телефона до гри? Я не хочу прив’язувати номер телефона, тоді чому я не маю право на вибір? Я не можу тепер грати на своєму аккаунті на балансі якого 150+кк. Я вимагаю щоб прив’язка мобільного телефону до гри була не обов’язкова, і ті хто хоче грати без неї могли це зробити. Давайте тоді ще додамо серійний номер паспорту обов’язковим, як на то пішло?
Полностю согласен, уберите привязку или сделайте так чтобы можна было отвязать привязку!

пупсік

Travis Scott♡

I always come back.
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
354
Реакції
137
Бали
46
За, в мене зовсім укр сім-карти немає

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Доброго дня, шановний гравець!
Прив'язка є головним ключем вашої та нашої безпеки. Якщо ви не можете прив'язати номер телефону, ваш ігровий аккант потонційно не захищений і робить слабкість в нашій безпеці.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі