Відмовлено Необ'єктивна відмова від Миколи Ткача

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
Особистий нікнейм: Тонні Дніпровський
Суть скарги: У зв’язку з необ’єктивною відмовою моєї заявки на лідера НПУ. Він відмовив, аргументуючи це «недовірою з боку ГС», хоча жодних конкретних причин або фактів не надав. Це виглядає як його особисте ставлення до мене, бо до цього я вже подавав на лідера НПУ тоді причина відмови була зовсім інша, і ніякої «недовіри» не було. Складається враження, що у Ткача особистий комплекс, який він набув через якісь образи, і тепер прикривається ним, щоб блокувати мою заявку.

Також хочу зазначити ситуацію, яка, можливо, має до цього відношення:
Раніше мене зняли з полковника ДСНС за «халатне ставлення до обов’язків». Я зв’язався з головним адміністратором, щоб уточнити за що саме мене зняли. Після цього я згадав, що перед зняттям у мене вже була догана, і я подав звіт, а потім подав заявку на відпустку, бо не мав можливості грати. Відпустку мені лідер схвалив, а вже через день після цього мене знімають, пояснюючи це тим, що я не здав звіт. У результаті покарання з мене зняли, бо воно було видане необґрунтовано.

Після цього всього Микола Ткач продовжує вказувати на якусь «недовіру», яка не підкріплена нічим. Якщо він має якісь конкретні аргументи, хай розпише їх відкрито, а не прикривається шаблонною фразою. Прошу розглянути ситуацію об’єктивно.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
Дата походже
ння: 24.06.2025

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,так як скарга була написана на мене,я вставлю своїх пʼять копійок,як кажуть.
Почнемо з вашого терміну на посаді заступника,де вам дали шанс спробувати себе,але ви переконували лідера,щоб він відмовився від посади. Йдемо далі,під час вашого зняття було піднято активність,де ми побачили зовсім протилежне,тому й було вирішено вас зняти. Зараз я не бачу сенсу в допуску вас до посад,так як від вас помічалась порушення,які погіршать працездатність фракції вцілому. Одним з факторів є звісно ваша стресостійкість.
Як ви розумієте стресойстікість є основним на лідерських посадах.

Очікуйте вердикту від ЗГА.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
Вітаю,так як скарга була написана на мене,я вставлю своїх пʼять копійок,як кажуть.
Почнемо з вашого терміну на посаді заступника,де вам дали шанс спробувати себе,але ви переконували лідера,щоб він відмовився від посади. Йдемо далі,під час вашого зняття було піднято активність,де ми побачили зовсім протилежне,тому й було вирішено вас зняти. Зараз я не бачу сенсу в допуску вас до посад,так як від вас помічалась порушення,які погіршать працездатність фракції вцілому. Одним з факторів є звісно ваша стресостійкість.

Бо 1 обзвон був проведений не по справедливості, на 2 обзвоні, ви самі наголошували що по відповідям я був на 1 місці, але ви зсилаєтесь чомусь на результати 1 обзвону, бо ви не хочете знімати ролі з лідера, знімати його, і сказали шо я ліпше підійду на заступника, і мені стало вас шкода, шо з'явиться додаткова робота, але бачу шо це було задарма 🤨

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88

а по вашому краще пустити Вальчука на посаду лідера? хоча він не краще Тонні

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Бо 1 обзвон був проведений не по справедливості, на 2 обзвоні, ви самі наголошували що по відповідям я був на 1 місці, але ви зсилаєтесь чомусь на результати 1 обзвону, бо ви не хочете знімати ролі з лідера, знімати його, і сказали шо я ліпше підійду на заступника, і мені стало вас шкода, шо з'явиться додаткова робота, але бачу шо це було задарма 🤨
На першому обзвоні була моя вина,після чого переробивши відкат,я сказав що на другому обзвоні ви пройшли його однаково,так як дізнались відповіді згідно першого обзвону,тому підтягнули це.
Схилився я на перший обзвон,бо зрівнявши відповіді в іншого кандидата вони були вище. Тому й вам була порада встати на пост заступника,після чого вийшло,що маємо

Останнє редагування:

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Детально ознайомившись із ситуацією можу сказати що ГС приймав рішення по минулому обзвоні, оскільки результати останнього обзвону були однакові, також важливим критерієм при виборі кандидата на посаду лідера є стресостійкість. Також було враховано невдалий досвід на подібних посадах, а саме [2025-04-15 20:49:13] (OFFLINE) Адміністратор Микола Ткач попередив гравця Тонні Дніпровський [1/3]. Причина: Невідстояний термін заступника (14 днів) .Врахвуючи всі ці фактори ГС прийняв рішення взяти на посаду лідера більш стресостійкого кандидата. З його рішенням погоджуюсь.
[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі