На розгляді Необґрунтоване блокування за п. 7.10 | Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Лишевський

Будь-які дії мають свої наслідки
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
96
Реакції
94
Бали
406
Веб-сайт
vk.com
1. Ваш нікнейм та ID: Олег Лишевський [186516]
2. Нікнейм адміністратора: Адміністрація
3. Суть скарги: Привіт, Олеже. Отримав блокування у грі та на всіх Discord-серверах проєкту за весь час на цьому проєкті. Рішення адміністрації для мене виглядає дивним і необґрунтованим, тому хотілося б з’ясувати, на чому саме воно ґрунтується.Я не намагаюся самоствердитися чи будь-якою ціною домогтися зняття покарання. До самого блокування ставлюся спокійно, оскільки грі й так приділяю лише 30–60 хвилин на день, для виконання завдань Battle Pass. Якщо ж переглянути мою загальну статистику ігрового часу, значна його частина,це перебування в режимі AFK для накопичення депозиту, а не активна гра. Однак мені справді цікаво зрозуміти логіку дій адміністрації та те, наскільки ретельно була проаналізована ситуація. Дякую за розуміння. Причина блокування п. 7.10 Загальних правил проєкту. Але виникає перше питання: чим саме керувалася адміністрація, застосовуючи до мене такі санкції та обмежуючи доступ до ресурсів проєкту? Також незрозуміло, чому керівництво модерації, належним чином не проаналізувавши ситуацію, одразу заблокувало мене на всіх Discord-серверах. З мого боку не було грубих порушень, реклами, закликів чи образ у бік проєкту, а лише пряме спілкування з аудиторією. Прошу переглянути як моє ігрове блокування за п. 7.10, так і блокування на Discord-серверах. Щодо спілкування в загальному чаті 01 сервера UKRAINE GTA: я спілкувався з гравцями та обговорював рішення стосовно кандидатури Артема Прита, якого у 12-річному віці допускають до керівних посад у фракції. Я висловлював власну позицію та незгоду з таким рішенням. Погроз чи образ на адресу адміністрації з мого боку не було. Обговорення та критика певного рішення самі по собі не є образою чи погрозою. Стосовно дискусії у загальному чаті між адміністратором і гравцем. Зі слів адміністратора складалося враження, що він не розуміє, де саме перебуває і чому йому ставлять такі запитання в чаті. Але загальний чат і створений для спілкування. Після цієї дискусії я приєднався до розмови та поставив адміністратору запитання: «У вас розумова відсталість, я так розумію? Якщо ви не знаєте, де ви спілкуєтеся, то це вже фактично діагноз». Але це було запитання, а не погроза. Якщо адміністратор сприйняв мої слова як особисту образу - це вже інше питання. Водночас виникає логічне запитання: навіщо писати подібні речі в загальному чаті, якщо потім звичайна реакція гравців і запитання до адміністратора сприймаються настільки гостро? Усі мої повідомлення можна переглянути в модераторській панелі користувача. Погроз, образ на адресу адміністрації чи обговорення дій адміністратора в особистих повідомленнях також не було. Я не довіряю подібні питання дітям чи навіть друзям. Вважаю, що справжніх друзів небагато, а іноді люди підтримують спілкування через певну вигоду. Саме тому я контролюю, що і кому пишу, особливо коли йдеться про подібні ситуації. Також хочу нагадати: я пряма людина, яка говорить усе в очі або безпосередньо звертається до конкретної людини тобто згадую її напряму та відкрито висловлюю свою думку, а не обговорюю когось за спиною. Якщо людина ображається, то це вже інша історія життя! Дякую за розуміння.

Стосовно мого найкращого статусу за все життя «Будь-які дії мають свої наслідки». Так, я повинен нести відповідальність за «свободу слова», але не у вигляді настільки суворого покарання, як повне блокування. Можна було, наприклад, видати мут на 24 години, запросити мене на розмову, обговорити ситуацію та нагадати, що тут ніхто не буде терпляче ставитися до подібних висловлювань під приводом «свободи слова».
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення:
11.09.2026

10.png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі