В очікуванні Неповажне ставлення до гравців!!!!

Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
42
Реакції
26
Бали
23
1. Ваш нікнейм: 180843
2. Нікнейм порушника: Андрій Соломон
3. Назва клану порушника: VOLKOV
4. Суть скарги: 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. 5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів і також хочу зауважити ця людина є старшим в клані і видати покарання))
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 06.07.2026

Андрій Соломон

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
134
Реакції
86
Бали
33
Вітаю , шановна адміністраціє !
Хочу дати пояснення щодо скарги , яку подав на "мене" гравець за порушення правила 5.16 (Завуальована образа рідних / родичів) . Як доказ мого "порушення" гравець наводить мою фразу : "Кто тебе так навчив ругатись матом на дітей , Мати чи Тато ?" .

Прошу звернути увагу на наступні факти :
Відсутність образи , так як у цій фразі немає жодного прямого чи завуальованого образливого слова, приниження честі або гідності батьків гравця.
Згадка батьків ("Мати чи Тато") була використана виключно в контексті виховання . Моєю метою було вказати самому гравцю на його вкрай неадекватну поведінку — використання нецензурної лексики у бік дітей , які були або могли бути на контейнерах .

Це було риторичне запитання, яке критикує дії самого гравця, а не його родину. Я не давав жодної негативної оцінки його рідним.

Водночас , я визнаю , що з мого боку було сказано зайве . Я трохи погарячився через свою поведінку на гравця і не стримав емоцій . Мої дії порушують правило "Неповажне ставлення до гравців", я з цим повністю згоден і готовий понести відповідне покарання. Обіцяю виправитися та надалі краще стримувати себе в подібних ситуаціях.

Проте , зважаючи на факти , що у моїх словах відсутній склад порушення за правилом 5.16.

На цьому відео не повна ситуація , була провокація до початку відкату

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі