Розглянуто Неповажне ставлення співробітника СБУ I D - 271

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Старий Танкіст

Новий гравець
Реєстрування
22 Січ 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
58
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Денис Кирута(89935)
2. Ваш нікнейм та ID: Старий Танкіст(24711)
3. Фракція, в якій знаходиться гравець:СБУ
4. Суть скарги:На даному відео продемонстровано, як персонаж (89935), співробітник СБУ, під час допиту починає переходити на особистості та ображати мене, називаючи мене «російська гн1да». Повний момент зафіксовано на відео з самого початку.
Я, звичайно, перепрошую, але вважаю, що це вже конкретний перебір з його боку. Я не заперечую того, що у відповідь на його образи почав агресивно реагувати, і готовий нести відповідальність за свої слова. Проте я не готовий вислуховувати подібні образи на свою адресу, тим більше під час виконання ним службових обов’язків.
У зв’язку з цим прошу розглянути дану скаргу та застосувати до особи відповідне покарання, оскільки, на мою думку, було порушено такі пункти правил:
5.10. «Неповажне ставлення до гравців» — заборонено неповажне ставлення до гравців, приниження їхньої гідності та честі.
Покарання: мут до 120 хвилин / бан на 7–20 днів.
5.19. «Розпалювання міжнаціональної ворожнечі» — заборонено прояв нацизму, расизму, а також прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо це сказано йому в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток — країна, з якою триває війна, Російська Федерація.
Покарання: мут 80–180 хвилин / бан на 1–14 днів, при повторному порушенні — бан на 6000 днів.
Прошу адміністрацію об’єктивно розглянути ситуацію, переглянути відеозапис та видати порушнику відповідне покарання згідно з правилами сервера.
5. Докази порушення (скріншот/відео): ТУТ
6. Дата та тайм-код порушення:27.08.2026

Останнє редагування:

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
743
Реакції
188
Бали
159
Вітаю!

Гравець Денис Кирута [89935] отримає покарання у вигляді муту строком на 90 хв

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Старий Танкіст [24711] отримає покарання у вигляді муту строком на 90 хв

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі