Відмовлено Неповноліття

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Фура

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Сер 2024
Дописи
98
Реакції
56
Бали
23
1. Саня Фура [229479]
2. Андрій Федорченко [123662]
3. Адміністратор Андрій Федорченко є не повнолітньою особою! Знаючи правило UG що гравців приймати на посаду Адміністратора строго з 18 років чому Андрій будучи неповнолітньою особою перебуває на посаді Адміністратора? 01 серверу! І погражує баном на визначену кількість годин коли він зі мною попрощався це значить він пішов. Но в кінечному ітозі оказується він підслуховував за мною та ігншим гравцем конціденційну розмову! Прошу простести проіфлактичну безуду та прийняти міри на рахунок не повноліття!!!!!
4.https://youtu.be/tKhergqJhm4
5. 8.12.2025 (04:20)

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Саня Фура!

Не розумію, звідки у Вас взялася думка, що людину молодше 18 років не можуть взяти в адміністрацію. Є чіткі критерії та винятки, а також немає повних доказів того, що мені менше 18 років, тому обвинувачення вважаю некоректним.

Щодо блокування на визначений термін — я не погрожував покаранням під час нашої розмови, і у Вас також немає доказів цього.

Щодо конфіденційної розмови в голосовому чаті: такі розмови проходять у приватній території (Discord або Telegram), а не в грі, тому тут теж немає порушень.

Також не розумію наданий Вами доказ того, що я просто відповів на Ваше питання. У чому тут порушення з мого боку?

Вважаю, що у Вашому випадку я працював коректно та компетентно.

Очікуйте відповідь ГА або ЗГА

Останнє редагування:

Саня Фура

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Сер 2024
Дописи
98
Реакції
56
Бали
23
Доброго дня, Саня Фура!

Не розумію, звідки у Вас взялася думка, що людину молодше 18 років не можуть взяти в адміністрацію. Є чіткі критерії та винятки, а також немає повних доказів того, що мені менше 18 років, тому обвинувачення вважаю некоректним.

Щодо блокування на визначений термін — я не погрожував покаранням під час нашої розмови, і у Вас також немає доказів цього.

Щодо конфіденційної розмови в голосовому чаті: такі розмови проходять у приватній території (Discord або Telegram), а не в грі, тому тут теж немає порушень.

Також не розумію наданий Вами доказ того, що я просто відповів на Ваше питання. У чому тут порушення з мого боку?

Вважаю, що у Вашому випадку я працював коректно та компетентно.

Очікуйте відповідь ГА або ЗГА
Ну ти уже сам сказав шо тобі нема 18 і тебе взяли на посаду але є строге правило (з 18років)!!!!!!

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
Ну ти уже сам сказав шо тобі нема 18 і тебе взяли на посаду але є строге правило (з 18років)!!!!!!
Повна маячня або вигадки.
Правила подачі заявки на ІП Ukraine GTA

цитата
Від вас потребується наступне:

Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним та стресостійким
Мати ігровий рівень 15+
Середній добовий онлайн 3+ годин
Знати правила сервера, ігровий мод
Не мати відношення до інших проєктів
Вік має бути не менше 17 років ( Є виключення на 16 )

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Відповідь від адміністратора вище була надана коректно. Відповідь від гравця так само, підтверджує правдивість слів адміністратора.
Зі сторони адміністратора порушень не помічено. На відео-доказах порушень не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі