Розглянуто Непорядок в СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Слон

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ваш ігровий нік: Артур Слон
Ігровий нік лідера: не знаю, но ситуацію треба розібрати.
Причина покарання: прошу вплинути, бо не маю куда вже звернутись, і я рахую це не припустиму, портить враження про СБУ м.Харків.
Суть скарги: Я підїхав до СБУ де помітив як співробітники відкрили вогонь без попередженя. Вирішив поцікавитися ,що сталося, на що вони вілповідали нагло і з нецензурною лексикою. Потів я підїхав до першого автомобіля поговорити і в той час в мене врізався другий співробітник. Я підійшов попросити посвіченя, на отримав від Данило Соловія грубу відмову з нецензурною лексикою. Домене віс вийши і почали наїжати, я нечайно нажав на ПМК і вдарив, хотів написвти"відкат" але мене посадилт.
Я прошу вас вплинути і наказати тих хто використовував нецензурну лексику, що неприпустимо під час служби. А Данила Соловія наказати за тощо він з матом відказався (сказав що не зобовязаний / перше відео 4:00 хв.) предявити мені посвідчення.

Докази порушення:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
На відео видно як ви самі провокуєте співробітників СБУ а потім ще й ударили одного з них, до чого ця скарга?

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго вечора шановний гравець. Зі сторони співробітників та з вашої сторони були порушення, згідно співробітників вони отримають покарання. Також із лідером фракції була проведена бесіда що до якості відбору співробітників.
Розглянуто.
Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі