Розглянуто Неправильна Видача покарання, Некомпетентність, блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколь Керрi

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лип 2024
Дописи
17
Реакції
46
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Вадим Хефнер
  2. Особистий нікнейм: Ніколь Керрі
  3. Суть скарги:
  4. Хочу повідомити про ситуацію, яка відбулася на блокпості за участі мене, мого клану та сторонніх гравців. Ми перебували на посту й повідомили про це через ГС неоф та слідкуючому адміністратору Вадиму Хефнеру. Він перевірив нас — запитав, чи ми в масках, скільки нас, тощо. Порушень з нашого боку не було.
    Пізніше приїхали гравці без організації та клану й почали атакувати нас без будь-яких причин. Ми викликали адміністратора, який, як виявилося, вже спостерігав за ситуацією. На наше запитання, чому цих гравців не було відкинуто, ми отримали відповідь, що «кланам дозволено нападати». Але ті гравці були не з клану, а також у нас не було активних воєн із жодним кланом
    Ми повернулися на блокпост і ще раз звернули увагу адміністратора на те, що нападники не мали клану. Він бачив усе, бо слідкував, однак так і не покарав винних. Більше того — незрозуміло, чому, якщо він справді спостерігав за ситуацією, то не мав жодного відкату з доказами. А якщо мав, то чому в ньому не зафіксовано жодного порушення з боку нападників і чому він не почув образ зі сторони гравця, що їх провокував
    Надалі, вже при адміністраторі, стався відкритий конфлікт із одним із гравців. Цей гравець почав ображати нас нецензурними словами. Ми, захищаючи себе, відповіли в тому ж тоні. Коли ситуація вийшла з-під контролю, ми ліквідували гравця та одразу повідомили, що готові понести відповідальність. Однак Вадим заявив, що не почув його образ, хоча нас — почув, хоча ми стояли поряд і вели діалог на тій самій відстані.
    Ми пообіцяли скинути відкат із доказами неадекватної поведінки гравця, проте адміністрація одразу почала видавати покарання всім підряд, включаючи навіть тих, хто не був присутній у момент конфлікту.
    У зв’язку з цим прошу пояснити:
    1. Чому мене було відкинуто, якщо, за словами адміністратора, не було доказів моєї провини, а рішення ґрунтувалося лише на його припущеннях?
    2. Чому не було покарано винних, яких адміністратор особисто бачив і за якими спостерігав?
    3. Чому, якщо відкат був, у ньому не зафіксовано порушень з боку гравця, що нас провокував?
    4. І найголовніше — чому одразу було видано деморган, а не м’якше покарання, як-от мут, враховуючи обставини?
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  6. Дата походження: 10.06.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,993
Реакції
1,838
Бали
253
Вітаю
Вирішено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі