Тони Монтана
Новий гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2022
- Дописи
- 5
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
Ваш ігровий нік: Тони Монтана
Ігровий нік адміністратора: Василь Худан
Причина покарання: Моя Скарга
Гравець Остап Ковальчук а момент мого вбивства був у клані, я 3 лвла мені навіть зброю неможливо придбати , для кланів є правила на форумі, там вказано чітко :
2.6 За DM мирного гравця на територіях зеленої зони (позначено на мапі) [Бан 5 днів].
Василь Худан видав йому покарання як звичайному гравцю, ще й мабуть на 400хв.
Дата видачі покарання: 11:21 30.09.2022p.
Скриншот видачі покарання:
Переглянути вкладення
Прошу заступника або головного адміна перевидати покарання на 5 діб та провести бесіду з Василем Худаном , є підозра що він його друг та по блату видав мін. покарання як для звичайного гравця , В цій темі видно що Василь Худан знає про це правило та декілька діб тому видавав покарання на 5 діб
Ігровий нік адміністратора: Василь Худан
Причина покарання: Моя Скарга
Гравець Остап Ковальчук а момент мого вбивства був у клані, я 3 лвла мені навіть зброю неможливо придбати , для кланів є правила на форумі, там вказано чітко :
2.6 За DM мирного гравця на територіях зеленої зони (позначено на мапі) [Бан 5 днів].
Василь Худан видав йому покарання як звичайному гравцю, ще й мабуть на 400хв.
Дата видачі покарання: 11:21 30.09.2022p.
Скриншот видачі покарання:
Переглянути вкладення
Прошу заступника або головного адміна перевидати покарання на 5 діб та провести бесіду з Василем Худаном , є підозра що він його друг та по блату видав мін. покарання як для звичайного гравця , В цій темі видно що Василь Худан знає про це правило та декілька діб тому видавав покарання на 5 діб