Відмовлено Неправильна видача покарання | Олег Ломакін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артишок

Поважний гравець
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
120
Реакції
108
Бали
46
1. Олег Ломакін
2. Особистий нікнейм: Артішок Білий
Суть скарги: Неправильна видача покарання. 5.5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
З моєї сторони були слова "Я знайду тебе", що були сказані виключно про гру. Коли написав адміністратору в оп, він запропонував зайти в питання для адміністрації але всі войси в дискорді були зайняті. Коли звільнився 1 адмін почав ігнорувати мене. Також відомо, що данний адміністратор є помічником слідкуючого за НПУ К ( в сторону людини з цієї фракції були сказані мої слова) За 30 секунд до цього ця людина а саме
[З-Н-ГСУ НПУ К] Юра Задверняк, задбшив мене і почав без причини стріляти з вікна по моїй автівці. після чого кафнув мене. Можна рахувати що в цій ситуації адміністратор "заблатив" свого знайомого.
Прохання по можливості показати відкат ситуації та зняти або зменшити покарання.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 15.04.25
1744738579264.png
1744738599374.png

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
1,000
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністрації, виношу вердикт:
В момент Вашого порушення, адміністратор слідкував за діями співробітників фракції, за якою є слідкуючим. Адміністратор видав покарання вірно, Ви чітко погрожували гравцю різними висловами. З приводу блату - його не виявлено. Надати докази Вашого покарання - є неможливим, так як на них є конфіденційна, адмін інформація.
Відбувайте термін покарання.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі