Розглянуто Неправильна видача покарання античитом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
90
Реакції
131
Бали
36
Нікнейм адміністратора: -

Особистий нікнейм: Мореззо Джуниор

Суть скарги: Шановна адміністраціє!

Звертаюсь до вас з проханням переглянути ситуацію щодо блокування мого акаунту. Хочу підкреслити, що я завжди чесно грав, не використовував жодних сторонніх програм або чітів, які могли б порушити правила гри. Єдиною причиною використання VPN було те, що мій Wi-Fi постійно лагав, і я використовував VPN виключно для стабілізації з'єднання. Це допомогло уникнути серйозних проблем зі зв'язком під час гри.

Щодо чітів, я визнаю, що в минулому інколи використовував їх в інших іграх, однак хочу наголосити, що це ніяк не стосується "Ukraine GTA". Я завжди дотримувався чесних принципів гри в рамках цієї платформи і не використовую програмне забезпечення, яке могло б спричинити порушення правил.

Можливо, блокування мого акаунту сталося через помилку системи або через не зовсім точне розуміння ситуації. Я дуже ціную можливість грати на вашій платформі, тому прошу вас ще раз переглянути мою справу. Сподіваюся, що моя чесність та прагнення грати по правилах будуть враховані, і мій акаунт буде розблоковано.

З повагою,

Мореззо Джуниор 14337

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - прикріплю нижче

Дата походження: 06.11.24

Вкладення

• IMG_0332.jpeg
    IMG_0332.jpeg
    298.1 Кб · Перегляди: 68
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі