Богдан Дубенко
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 5 Сер 2024
- Дописи
- 48
- Реакції
- 62
- Бали
- 73
Нікнейм адміністратора:
Коля Середа (Ст.Модератор)
Особистий нікнейм:
Богдан Дубенко
Суть скарги:
Я подав скаргу на гравців, де відразу зазначив, що відео починається з моменту, коли я увімкнув запис, тому початкової частини події (погроз) на ньому немає. На відео чітко видно ключовий момент порушення (DM).
Модератор Коля Середа попросив надати повне відео, якого фізично не існує, оскільки запис почався вже після початку ситуації. Вважаю, що таке прохання є неправомірним, адже в правилах подачі скарг зазначено, що головне — щоб відео було якісним і містило ключові моменти. У моєму випадку ключове порушення чітко зафіксоване.
Прошу перевірити дії модератора на предмет коректності.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата:
22.09.2025
Коля Середа (Ст.Модератор)
Особистий нікнейм:
Богдан Дубенко
Суть скарги:
Я подав скаргу на гравців, де відразу зазначив, що відео починається з моменту, коли я увімкнув запис, тому початкової частини події (погроз) на ньому немає. На відео чітко видно ключовий момент порушення (DM).
Модератор Коля Середа попросив надати повне відео, якого фізично не існує, оскільки запис почався вже після початку ситуації. Вважаю, що таке прохання є неправомірним, адже в правилах подачі скарг зазначено, що головне — щоб відео було якісним і містило ключові моменти. У моєму випадку ключове порушення чітко зафіксоване.
Прошу перевірити дії модератора на предмет коректності.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Посилання на мою скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm.326938/
Дата:
22.09.2025