Зачинено Неправильний огляд скарг / Іван Блащина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Фасоля

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
51
Реакції
47
Бали
21
Мої вітання шановна адміністрація UKRAINE GTA!

Звертаюся до вас зі скаргою щодо недоліків у роботі новообраних адміністраторів на посаді ГС неоф. Новообраний адміністратор ( Іван Блащина ) не відповідає мінімальним стандартам ефективного керування, що сильно вразило багатьох з нас. Адміністратор бездумно розглядає скарги!

Дуже хотілося б, щоб ви як керівництво навчили адміністраторів компетентних манер. Багато з нас висловлюють серйозне незадоволення тим, що їхні скарги залишаються без відповіді протягом тривалого часу. Наприклад, сьогодні я подавав скаргу на гравців без організації, там адміністрація відповідає швидко та зрозуміло.
Повернемося до основної теми. У моєму випадку я подав дві скарги на гравця (DM ! Сюди) , а через три години ще одну скаргу (DM ZZ ! Сюди ). На думку адміністратора, ні в одній темі не видно початок ситуації, але навіть при цьому, потрібно було подивитися в чат, та врахувати усі нюанси, наприклад де видно, що: по-перше, я не діставав зброю тривалий час; по-друге, провокацій не було!

Прошу переглянути дану скаргу та провести бесіду з адміністратором.

Дякую за увагу!

З повагою,
Владислав Фасоля
Слава Україні !

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, Порушення зі сторони Адміністратора не виявлено!
Переглянувши дані вами скарги, відео докази не повні через це неможливо видати справедливе покарання, тому що не видно повно ситуації!
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі