Розглянуто Неправильний розгляд скарги + блат /// Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Кучин
  2. Особистий нікнейм: Макс Калина
  3. Суть скарги: Мені цікаво знати, де Пан кучин побачив провокацію з мого боку? те, що у грі присутні баги стосовно транспорту, а саме коли натиснути кнопку ф, і якщо автомобіль закритий, у більшості випадків, він побіжить до відкритого автотранспорту, так само і в моїй ситуації, мій форд був закритий, у іншого гравця авто було відкрите, через це персонаж побіг до іншого авто і не реагував на моє керування( на фрапсі видно я я гортаю мишкою і він не піддається). Тим паче, було сказано: ''Откат''. Тому спихнути на мене провокацію не велике діло.
    Йдемо далі, даний гравець мене обізвав, за що я його попередив, що передбачено покарання за, те, що він не тримає язик за зубами, однак, йому не сподобалося моє попередження і він робить дм, до того ще й в зеленій зоні
    а згідно правил проєкту
    1713308104411.png

Нехай кучин пояснить, де він тут бачить ІС причину, наврядчи в реальному житті, за слова: '' Нефіг стоять тут'' по вам відкриють вогонь.

До того ж, знову глянемо у правила проєкту
    1713308499778.png

як ми бачимо правила проєкту суворо забороняють дм в зз, однак, даний гравець нехтує цим, і не отримує взагалі нічого за це
    стосовно провокації, я її не бачу, як вже сказав вище, за те що він почав мене ображати нецензурною лексикою, яку трохи чути на моєму фрапсі , і дуже добре на фрапсі гравця, який повторюсь прикріплював він його до моєї скарги, я його попередив про покарання на форумі.
    Стосовно блату, тут він є 100 відсотків, навіть , до ворожки не ходи, на фрапсі, який предоставляв у коментах гравець, чітко чути образи в мою сторону декілька разів, однак кучин видає мінімальне покарання аби не образити свого дружка.
    Тому прошу Вас пане Олег розібратися у цій ситуації та покарати винних.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1713309569587.png

5. Дата походження:17.04.2024р.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно муту за образу гравців - цього покарання достатньо для даного порушення.
З адміністратором буде проведено бесіду стосовно даної ситуації, так як з вашої сторони була провокація тим що ви дістали гравця з авто, але за подальшу ситуацію.
Гравець Артімка Фаєр#6823790 отримає наступні покарання:
DM GZ - /jail 180 або /warn

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі