Розглянуто Неправильно виданий бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Беня Коломойський

Новий гравець
Реєстрування
3 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
1.Нік адміністрації: Ярослав Свиридов
2.Особистий нікнейм: Артур Тичина
3.Суть скарги: я займався кіллерством в грі і того гравця замовили щоб я грохнув його але підходить адміністрація він покликав я хотів пояснити але він мені не дав та заблокував і я опинився в в'язниці і дивлюся бан: вас відкинули причина FD, на 15 хвилин там написано а на самом ділі на 45 прошу розглянути, дякую, фото доказу можу скинути в телеграм або ще кудись бо я ще трохи не розібрався
4. Фото доказу: поки не зрозумів як можна скинути сюди доказ Тг Dsjxcuj
5. Дата походження: 07.07.25
Всім благ♥️

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,559
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю!
Так, я вам видав трошки не те покарання але суть його одна і сама. На місці продажу авто державі діє зелена зона тому нам не можна наносити будь якої шкоди гравцям (ознайомитись можна тут переглянувши мапу) і відповідно ваше порушення є:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Я проявив лояльність, оскільки у вас не писалось на екрані що там є зелена зона і ви могли цього не знати, тому покарання не було таким суворим як наприклад 80 хв деморгану.

Очікую відповіді ГА ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі