Ілля Цибик
Активний
- Реєстрування
- 30 Січ 2023
- Дописи
- 38
- Реакції
- 17
- Бали
- 362
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Вільям Скоропадський
2. Ваш нікнейм та ID: Ілля Цибик [ID: 6868025]
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: Асоціація Адвокатів України (ААУ) / ВРУ
4. Суть скарги:
30.08.2026 Голова ААУ Вільям Скоропадський видав Наказ №22 про моє звільнення з посади державного адвоката, анулювання ліцензії № 586733 та позбавлення доступів за п. 8.2.1.6 Положення про ААУ («втрата довіри»).
Подавши скаргу Президенту України відповідно до ст. 11.1.3 Положення про ААУ, я отримав відповідь, що Голова ААУ «просто більше не хоче мене бачити». Вважаю це виявом особистої упередженості, зловживання повноваженнями та блату.(Якщо потрібно я надам докази)
Об'єктивні аргументи та факти порушень:
2. Ваш нікнейм та ID: Ілля Цибик [ID: 6868025]
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: Асоціація Адвокатів України (ААУ) / ВРУ
4. Суть скарги:
30.08.2026 Голова ААУ Вільям Скоропадський видав Наказ №22 про моє звільнення з посади державного адвоката, анулювання ліцензії № 586733 та позбавлення доступів за п. 8.2.1.6 Положення про ААУ («втрата довіри»).
Подавши скаргу Президенту України відповідно до ст. 11.1.3 Положення про ААУ, я отримав відповідь, що Голова ААУ «просто більше не хоче мене бачити». Вважаю це виявом особистої упередженості, зловживання повноваженнями та блату.(Якщо потрібно я надам докази)
Об'єктивні аргументи та факти порушень:
- Порушення принципів Законності та Верховенства права (ст. 2.1.2, 2.1.3 Положення про ААУ): Анулювання чинної ліцензії (яка була дійсна до 07.09.2026 за ст. 8.1.1) відбулося без проведення службової перевірки (ст. 8.3) чи з'ясування обставин. Формулювання «просто не хочу бачити» не є передбаченою законом підставою для позбавлення права на адвокатську діяльність.
- Особисте суб'єктивне ставлення керівника: Доказ з особистого листування в Discord від 13.08.2026 підтверджує неприпустиме та неформальне ставлення Голови ААУ до виконання своїх посадових обов’язків і комунікації з підлеглими.
- Скасувати Наказ №22 від 30.08.2026 року.
- Поновити мене (Іллю Цибика) на посаді державного адвоката, повернути дію ліцензії № 586733 та повністю відновити всі доступи до Реєстру БПД, ДПА та МФР.
- Притягнути керівництво до дисциплінарної відповідальності за особисту упередженість та порушення регламенту ААУ.
- Скріншот Наказу №22 про анулювання ліцензії від 30.08.2026: тиць
- Скріншот листування в Discord від 13.08.2026 з Головою ААУ: Скріншот листування в Discord від 13.08.2026: (Надано слідкуючій адміністрації в особисті повідомлення Discord / готовий надати за першою вимогою)