Відмовлено || Неправомірне звільнення та особиста упередженість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Цибик

Активний
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
38
Реакції
17
Бали
362
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Вільям Скоропадський

2. Ваш нікнейм та ID: Ілля Цибик [ID: 6868025]

3. Фракція, в якій знаходиться гравець: Асоціація Адвокатів України (ААУ) / ВРУ

4. Суть скарги:

30.08.2026 Голова ААУ Вільям Скоропадський видав Наказ №22 про моє звільнення з посади державного адвоката, анулювання ліцензії № 586733 та позбавлення доступів за п. 8.2.1.6 Положення про ААУ («втрата довіри»).

Подавши скаргу Президенту України відповідно до ст. 11.1.3 Положення про ААУ, я отримав відповідь, що Голова ААУ «просто більше не хоче мене бачити». Вважаю це виявом особистої упередженості, зловживання повноваженнями та блату.(Якщо потрібно я надам докази)

Об'єктивні аргументи та факти порушень:

1. Порушення принципів Законності та Верховенства права (ст. 2.1.2, 2.1.3 Положення про ААУ): Анулювання чинної ліцензії (яка була дійсна до 07.09.2026 за ст. 8.1.1) відбулося без проведення службової перевірки (ст. 8.3) чи з'ясування обставин. Формулювання «просто не хочу бачити» не є передбаченою законом підставою для позбавлення права на адвокатську діяльність.
  2. Особисте суб'єктивне ставлення керівника: Доказ з особистого листування в Discord від 13.08.2026 підтверджує неприпустиме та неформальне ставлення Голови ААУ до виконання своїх посадових обов’язків і комунікації з підлеглими.
Вимога:

1. Скасувати Наказ №22 від 30.08.2026 року.
  2. Поновити мене (Іллю Цибика) на посаді державного адвоката, повернути дію ліцензії № 586733 та повністю відновити всі доступи до Реєстру БПД, ДПА та МФР.
  3. Притягнути керівництво до дисциплінарної відповідальності за особисту упередженість та порушення регламенту ААУ.
5. Докази порушення (скріншот/відео):

1. Скріншот Наказу №22 про анулювання ліцензії від 30.08.2026: тиць
  2. Скріншот листування в Discord від 13.08.2026 з Головою ААУ: Скріншот листування в Discord від 13.08.2026: (Надано слідкуючій адміністрації в особисті повідомлення Discord / готовий надати за першою вимогою)
6. Дата та тайм-код порушення: 30.08.2026 (Видання Наказу №22); 13.08.2026 (Факт неналежного виконання обов'язків керівником(Надам особисто))

Валерія Романова

ЗГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
771
Реакції
743
Бали
309
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Голова ААУ в праві сам вирішувати, кого приймати до складу Адвокатури, а кого ні і так само працює зі звільненнями.

Провівши з ним бесіду, було встановлено, що на вашу роботу були масові скарги від гравців, через що він ухвалив таке рішення. Тому порушення у його діях не вбачаю.

Щодо особистих повідомлень, то вони, на жаль, не модеруються.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі