Відмовлено Неправомірні дії СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андріан Мельник

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
196
Реакції
89
Бали
73
Нікнейм гравця: 6849501
Особистий нікнейм: Андріан Чміль
Суть скарги:
Я пішов до паркінгу авто, щоб заспавнити своє авто. Сівши в машину і зібравшись їхати, до мене підбіг співробітник СБУ. Він намагався щось сказати через закрите скло, але я вже почав рухатись. Відразу після цього, співробітник СБУ відкрив вогонь по моєму автомобілю без будь-якої причини, що сталося у зеленій зоні.

Згідно з правилами, я маю право відкрити зворотній вогонь у такій ситуації. Я почав відстрілюватися, а співробітник СБУ через деякий час дістав тайзер і почав бігати біля мене, поки я продовжував стріляти. Це я вважаю ПГ, а потім він застосував тайзер, коли в мене була зброя в руках, що є неприпустимим.
Прошу розглянути цей інцидент та вжити відповідних заходів щодо неправомірних дій співробітника СБУ. Такі ситуації порушують ігрові правила та створюють несправедливі умови для гравців.
Також прохання провести бесіду для фракції СБУ за порушення правил, а найбільше за `7.23 Державним структурам заборонено перебування на території бункера/картелю.` (вони постійно катаються біля нас)

Андріан Мельник

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
196
Реакції
89
Бали
73
Докази порушення - 0:58 підійшов до мене; 1:03 - відкрив вогонь по мені; 1:28 - дістав тайзер; 1:35 - застосував тайзер
(відео чомусь повторилось)

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,194
Реакції
810
Бали
253
Вітаю!
В скарзі відсутні докази порушення з боку гравців державних організацій.
Розгляду не підлягає.

Якщо у вас є відеофіксація даної діяльності, переподайте скаргу.
[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі