Розглянуто Неправомірні дії в мою сторону ....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Іля Гудименко
  2. Особистий нікнейм:93600
  3. Суть скарги доброго дня хочу звернути вашу увагу на те що відбувалось сьогоднні у віп чаті міжн мною та ще 2 гравцями так ось обяснюю Сергія Савченко я вбив після чого він написав у віп хто мене вбє даю 500 ка в нас почалась розмова в яку в ліз мій давній ф*н*т Марік Молдован із яким в нас давно конфлікт через те що я не захотів шукати паспорт Данила Донецького щоб він взяв на його кредит так кароче не суть. він почав не адекватно висловлюватись оскорбляти провокувати . тут вже є порушеня від адмінів толку 0 тоді було так ідемо далі я написав шо він образився через те що не слив паспорт данила і він почав говорити що я знімаю йому трусики потом що ми з ним знімаємось на тому самому сайті думаю ви поняли так далі знову від адмінів реакції 0 ні попереджень нічо . я пишу в репорт перший раз після чого мені дають відповідь очікуйте так що очікувать хз ... далі він знову пише в мою сторону я знову пишу в репорт після чого мені дають відповідь якщо є докази пиши на форум хммм питання так для чого адміни якщо все через форум ???? добрк далі я знову пишу репорт дають такуж саму відповідь на форум хммм після чого я дивлюсь відкидають когось за рекламу тобто реклама у віп мут а те коли від гравця куча порушеня то всерівно ммм клас ... я написав щось у віп йому дали мут на 120 хв і мені тобто йому за ці всі порушеня на протязі певного часу дали мут такий ж самий як і мені за те що ніби я десь не шанобливо ставився так алооо ну як це так я щитаю що це просто блат і потрібно щоб адміни слідкували за чатом а не спали на те вони адміни . а якщо кажного на фоорум так тоді нашо вони нада???
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не скрінив більше 1 скріна хвате а ні просіть адмінів
  5. Дата походження:09/07/25

Вкладення

• photo_2025-07-09_21-03-32.jpg
    photo_2025-07-09_21-03-32.jpg
    334.6 Кб · Перегляди: 66

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,988
Реакції
1,837
Бали
253
Вітаю
1.У адміністрації чат летить в рази швидше чим у гравців, тому не все можемо побачити та відреагувати
2.Під час великого навантаження та велику кількість репортів є задачі які знаходяться в пріоритеті, тому вам була надана відповідь звернутись на форум.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі